Stílustanácsadás
 • kategória:
 • ár:
  50 000 Ft
 • egység:
  60 perc/alkalom
 • info:
  Stílustanácsadó csomag öt alkalom! Az ár a csomagra vonatkozik.

A tanácsadó csomag 5 alkalomból áll. Hetente 1 foglalkozást javaslok, hogy hétről hétre legyen ideje beépülni az elhangzott és megismert információknak. Nagyon fontos, hogy legyen ideje az új szokások kialakulásának. Hétről hétre kapsz apró feladatokat, melyek sokat lendítenek a stílusod stabilizálásában.

Az első találkozáskor átbeszéljük mik a céljaid, terveid, mit szeretnél elérni a stílustanácsadással? A foglalkozások végére mindig tisztábban fogsz látni. Biztosan lesz aha élményed. Könnyebb, gyorsabb és célirányosabb lesz a vásárlásod, öltözködésed.

 •  Az első alkalommal ismerkedünk. Fontos, hogy te is tudd melyik személyiség típusba tartozol. Önmagad megismerése, közelebb visz a tartós eredményhez, a változáshoz. Megtudod, mit miért éppen úgy csinálsz ahogy. Készítek rólad egy egész alakos és egy portré fotót, mely segíti a munkám, előkészülök minden alkalomra, amikor jössz hozzám. Sok dolgot kell tudnom rólad, ahhoz, hogy pontos és rád illő tanácsokat tudjak adni.
 • A második alkalom a színekről szól. Színes kendők segítségével megmutatom mely színek állnak Neked a legjobban. Miért viselnél olyan színű ruhát, ami sápaszt, előnytelen? Érhetnek meglepetések! Meglátod, hogy mennyire fontos a színharmónia. Sőt! Ráadásként egy színkártya csomagot is kapsz ajándékba, mait mindig magadnál tarthatsz a táskádban. hiszen a szín megfelelő árnyalatait nagyon nehéz megjegyezni
 • A harmadik alkalommal a testalkatot vesszük nagyító alá. Nincs szerencsés vagy rossz testalkat. Mindnre van megoldás. Bármilyen formád is van, mindig lehet csinosan öltözködni, miért várnál vele? Megtaláljuk a hangsúlyos pontokat rajtad, amit mutatni kell és azt is amit nem. Közösen a legjobb formád fogjuk hozni
 • A negyedik alkalom a stílus nap. Akkor is van valamilyen stílusod, ha eddig nem jöttél még rá, látni fogod mi az, ami közel áll hozzád és jól érzed magad benne. A stílus alakítható. Léteznek olyan, az adott stílusra jellemző stílusjegyek, amelyeket tudatosan érdemes használni, hiszen azok fognak jellemezni téged a külvilág felé. Ez szorosan illeszkedik a személyiségedhez. 
 • Az ötödik nap sminkelünk. Odaállunk a tükör elé és lépésről, lépésre megcsináljuk a sminked, úgy, hogy közben te is dolgozol. Ez nem elmélet! Tiszta gyakorlat. Mindenki meg tudja csinálni, akkor is ha életében akkor van a kezében először sminkecset! Csak így lehet megtanulni. Elemzzük az arcformád és tanácsot adok az arcformádhoz legjobban illő frizurához is.

Az egyes foglalkozások között kapsz “házifeladatot”. Bőven lesz otthoni teendőd is. De a te ritmusodban haladunk. A szándék fontos, hogy ráléptél erre az útra. Változni fogsz, az biztos. Ez nem egy átváltoztatjuk show, ahol gyorsan pár óra alatt történnek a dolgok és nem tartós a változás. Nálam maga a folyamat is legálább olyan fontos mint az eredmény. Korábbi vendégeim gyakran üzennek, fotót küldenek, amikor bizonytalanok egy-egy ruhadarabbal kapcsolatban. A foglalkozások egyenként, önállóan is igényelhetők.

AltAltMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.