Weboldal címe
Weboldal alcíme
 Stílus 
Példa alcím

Stílustanácsadás

Több mint 10 éve dolgozom stílustanácsadóként. Rengeteg fotózás és átalakítás van mögöttem. Az a tapasztalatom, hogy az átváltoztatós program egy remek szórakozás, egy jó poén, a fotóalbum egy csodás ajándék, de .... ha tartós változásra vágysz ne ezt az utat válaszd. A stílustanácsadás ennél sokkal többet nyújt. 

.... azért itt egy átváltoztatás kisfilmem, nézd meg

Szeretnél változtatni magadon? Szeretnél kilépni a szürke egér szerepből? Mindig is vágytál arra, hogy megmutasd ki is vagy valójában, igazi nő, remekbe szabott férfi? A stílustanácsadás valódi segítséget nyújt, megoldás központú.  A stílustanácsadás során  felhasználjuk a saját működőképes tulajdonságaid és testre szabjuk rád az új designt. Elérhetővé és használhatóvá t tesszük számodra a "kifutón bemutatott gyönyörű ruhadarabokat". Rád szabjuk az új modellt.  De tudnod kell, hogy ez nélküled nem fog működni. Neked is tenned kell érte. Dolgoznod kell magadon, beruháznod kell magadba.  A változás azonban tartós lesz és gyorsabban mint gondolnád. Ez a stílustanácsadás minőséget nyújt.

Hogyan zajlik?  A stílustanácsadó, olyan mint egy személyi edző, melletted van amíg szükséged van rá. Átlendít a holtponton, segít kilépni a problématérből. A metakommunikációddal ( külsőd, viselkedésed, testtartásod) olyan terméket kell előállítanod, - ez saját magad-  aminek piaca van.  Az új stílustanácsadás, olyan új design tanácsadás, ahol romboljuk a régi sztereotípiákat, de új kreatív tervet kapsz helyette. A foglalkozásokon kitérünk a színekre, testalkatra, stílusra, sminkre, mindezt testre szabjuk, Rád. Fogsz kapni feladatokat és változtatnod kell majd pár dolgon. Lépésről lépésre haladunk, de garantáltan élvezni fogod.