Alt

matis

Alt

karaja

Alt

újdonságok

akciók

Caviar set - időszakos akciós termék

Két termék egy dobozban. Globális anti-ageing hatás. A sorozat fő összetevője a kaviár kivonat, amely egy ritka és értékes hatóanyagnak számít. Hatására bőre visszanyeri hidratáltságát, tónusát és rugalmasságát. Stimulálja a sejtek megújulását, ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt. Ezen felül a termékekben megtalálható a tengeri glikogén, omega-3, zsírsavak, tamarind és retinol, amelyek együttesen gátolják a bőr korai öregedését.


tovább...  

akciók

Reponse fondamental csomag

AUTHENTIK BEAUTY KRÉM

KONCEPCIÓ
Ez az ikonikus MATIS ápoló, beburkoló textúrája minden bőrtípusra megfelelő. Regenerál, stimulál, hidratál és védelmez. Hatóanyagai évtizedek óta változatlanok. A bőr visszanyeri ragyogását és szépségét, valósággal újjászületik. Ez az alapkrém az egyik a legkedveltebb MATIS krém az azonnali szépítő hatása miatt.


tovább...  

akciók

Reponse Densité Feszesítő csomag

Két igazi anti-ageing sztár egy dobozban. Bőrmegereszkedés ellen dolgozik a Densité, azaz feszesítő nappali krém és a Masz, amely akár éjszakai krémként is használható, hiszen egy fantasztikusan finom krém textúra. A Parisien doboz most rendkívül kedvezményes áron!


tovább...  

akciók

Reponse Correctiv csomag Akció

Két modern technológiájú termék egy dobozban. Az arckontúrt emelő Lifting krém és azt megelőző kezelésként használható Face Renew intenzív bőrradír, felveszi a harcot a kontúrok elvesztése ellen. A Parisien doboz most kedvezényes áron érhető el, korlátozott ideig.


tovább...