Alt

matis

Alt

karaja

Alt

újdonságok

akciók

Kombinált bőrre fiatalító csomag

A Hidratáló szérum hatása olyan mintha egy infúziót kapna a bőröd. Pille könnyű, azonnal felszívódik. 

Összetevői: tőzegáfonya kivonat (omega 3, 6, ásványi anyagok, kalcium, vas, magnézium, foszfor, kálium, cink, mangán, szelén) ... kell ennél több? Ha igen, akkor itt az Aquareguil komplex, ami optimalizálja a bőr víztartalmát. 


tovább...  

akciók

Hidratáló csomag érzékeny bőrre

Delikát hidratáló krémet és egy Enzimes hámlasztó peelinget tartalmaz a csomag. Az érzékeny bőr hidratálását hivatott helyreállítani. Csökkenti a pirosságot, érdességet, rosaceás bőrre is hasznáható. Különleges gömb csomagolásban. A Matis frissíti a termékei külsejét ezért ez a termék most akciós áron kapható. A deliktá hidratáló krém eredeti ára 17800 Ft.


tovább...  

akciók

Feszesítő csomag

Különleges olaj szérum - OleaScience és Intenzív remodelláló krém párosa. Különleges Matis csomagolásban. Intenzív fiatalító hatás!  A Matis megújuló termékei miatt kedvezményes áron vásárolható termék. A szérum eredeti ára 27000 ft, most pedig még egy 15 ml Intenzív feszesítő krémet is rejt az ajándék gömb.


tovább...  

akciók

Alakformáló emulzió MOST ajándék konjac szivaccsal

Ajándék Konjac masszázs szivacs jár most az Alakformáló emulzióhoz. Érdekes érzés felkenve a krém melegít, de nem pirosít. Remekül simítja a bőrfelszínt.


tovább...  

akciók

Feszesítő krém és szérum

Csak a szérumot fizeted! A feszesítő krém, 34600 Ft értékben ajándék a szérumhoz. Tökéletes csomag a “lógó” arc effektus ellen.


tovább...  

akciók

Feszesítő krémcsomag ajándék szemránckrémmel

A Matis Intensive Remodelláló krémje (korlátozott számban) akciós. De nagyon! Ez a Lifting hatású feszesítő krém eredeti áron 34600 Ft. Itt a csomagban az arckrém + szemápoló együtt 26000 Ft! 


tovább...