Twist me up

Lágy matt ajakrúzs selymesen lágyító hatással. 4 csodás színben.
Egy különlegesen krémes állagú és kényelmesen használható, vastag ceruza alakú, kitekerős rúzs. Olyan púderszemcséket tartalmaz, amelyek homályos élességűek, és optikailag kisimítják az ajkakat, egyenletes és egységes eredményt biztosítva. Hatóanyagaihidratáló és tápláló tulajdonságokkal rendelkeznek, az ajkakon intenzív puha matt színt és az egészséges hosszantartó hatást eredményeznek.

*mimózaolajat, E-vitamint, napraforgóolajat, jojobaolajat és sheavajat tartalmaz

Contouring & strobing palette

Egy kis paletta, azonban végtelen mennyiségű színárnylatot rejt magában több dimenziós hatással és innovatív színekkel.
Lip Powders and Sparkling Gel  (Ajakpúder és csillámgél) Igaz, hogy az ajkak plasztikus formázásához lett kitalálva, de bátorítalak arra, hogy használd a szemhéjadon is tökéletes harmónia eléréséhez. Csodás színek, finoman árnyalhatóak.
 Selymes és olvadó púder hatással az ajkak fényesítéséhez és formázásához. A fémes színek tökéletesen alkalmasak a matt és fényes rúzsok ragyogóvá tételére, valamint az ajkak formájának hangsúlyozására.
 

Reset eyes

Ez a szemápoló készítmény eltünteti a fáradtság jeleit a szemkörnyékről, emellett remek anti-ageing szemápoló. Illatmentes, az érzékeny szemkörnyékre is alkalmazható.

Hatóanyagai: hialuronsav, koffein, centella asiatica

Lift and Plump

Hétnapos erősítő program a feszes és rugalmas bőrért

A Lift&Plump egy komplex hétnapos kúra, mely hét nappali és hét éjszakai koncentrált ampullát tartalmaz.

NAPPALI KÚRA:

Ingyen online bőrápolási tanácsadás

Ez az online szolgáltatás csak a karantén idejére ingyenes! Más esetekben a szolgáltatás ára 2500 Ft, melyet  beszámítok neked a vásárlásodba, amennyiben vásárolsz.