Tegnap még nyár volt. Egy esős vasárnap margójára. Érdekes évünk van, s ez nem azt jelenti, hogy jó vagy rossz. Annyi bizonyos, hogy megdolgoztat, főleg lelkileg. Nem tudom Te hogy érzed? Olyan érzésem, van, mintha nem lenne halogatni való időm. Igen, tegnap még nyár volt. Ma? Ki tudja? Elképesztően változó a világom, világod, … világban élünk. Észrevetted? Nincs idő halogatásra. A halogatás és a nincs idő témája mostanában intenzíven foglalkoztat. 

2020-07-12 08:30

Az életkorral járó biológiai sajátosságok alapvetően befolyásolják bőrünk állapotát. Mellette egyenértékű fontosságú az életmód, amely szintén jelentős befolyással bír bőrünk állapotára. Azt is tudnunk kell, hogy bőrünk állapota ugyanúgy változhat, akár a kedvünk, az egészségi állapotunk. Mégis vannak alapelvek, melyeket érdemes megfogadni.

2020-05-28 10:15

Serkenthetjük belülről a kollagén termelését? Minden nő álma, hogy a megereszkedett arcbőrtől és a ráncaitól, a dehidratáltságtól búcsút vegyen. Nos az idő kerekét nem forgathatjuk vissza, de kozmetikusként vallom, hogy bőrünk állapotának javulása csak komplex módon érhető el és ebbe a nutrikozmetikumok, azaz a bőrt tápláló étrendkiegészítők is beletartoznak. Érdekes japán kísérlet, tanulmány olvasgató a cikkben. Azóta le nem mondanék a napi adagomról! 

2020-05-08 17:15

Megosztok egy nagyon hasznos írást. Minden benne van, amit a kollagénről tudni szeretnél. Hogyan hasznosul a bőrödben? Mikor használd? Kinek való?

2020-04-14 11:45

 “Csendben születik az élet”

2020-04-11 19:15