Vajon jellemzők Rád az alábbi állítások? Ha közel érzed magadhoz, használd a stílusjelzőket öltözködésedben.

Mottód: finom részletek

2019-02-10 18:30

Vajon Te melyik stílusban érzed magad otthon?

Extravagáns stílus

Mottód: tabuk nélkül

 

2019-02-05 11:30

Vajon Te  melyik stílusban érzed magad otthonosan?

Kreatív stílus jellemzői

Mottód: a nagy mixelő

 

2019-02-05 11:15

Mert csillogni jó!
Most lehet csillogni, mikor máskor, ha nem most? Itt az ideje, helye Decemberben. Ihletet ad a zúzmarásan csillogó ablak, a fényfüzér sziporkázó esti fénye, a befagyott tócsáról visszaverődő napfény.

2018-12-21 15:45

A jó megjelenés és a tudatos öltözködés nem azt jelenti, hogy folyamatosan új ruhákat vásárolsz!  Sőt! Egyszer kell jól belőni a ruhatárad és évekig tudod viselni. Ha nem unod meg és ha nem változik az alakod. De látva a gardróbodat, elfekvőben bőven van pár zsáknyi ruha, ami már az unalom kategóriába tartozik, de valamiért mégsem válsz meg tőle. Csak tartogatod. Miért is???

2018-09-24 16:30

Az egyenes szárú farmer szinte minden testalkatra illik. Kivételek a nagyon vékony hölgyek, mert elvesznek benne, lötyög rajtuk és még vékonyabbnak tűnnek. Kitűnő választás ha homokóra, körte, vagy eper testalkatod van. Remekül formálja a csípőt és a pocakot, egyensúlyba hozza az alsó és felsőtested. Kényelmes viselet, jól variálható. Elviheted sportos vagy elegáns irányba is. Blézerrel, fehér inggel remekül viselhető munkahelyen is. Variáld lapos vagy magas sarkú cipővel, de hordhatod bokacsizmával is. 

2018-09-24 16:15

Gombhoz a kabátot?! Biztosan neked is van olyan hangsúlyos kiegészítőd, cipőd, táskád... stb, amit valamikor megvettél mert nagyon megtetszett. Azután túl hivalkodónak találtad, s ma is csak nézegeted ... nem tudod mihez is vedd fel, milyen alkalomra illik. A stílustanácsadás erre (is) szolgál. Kérdések, melyekre választ szeretnél kapni. Állítsd össze saját kérdés listád, hozd el, beszéljük meg.

2018-09-18 19:00

Akkor ma indul a nagy farmer körkép! Kinek áll jól? A nagyon szűk szárú, azaz Skinny. Teljesen testhez simuló, innen is ered a neve, szinte második bőrként viselkedő ruhadarab. Nagyon keveseknek áll jól. Csak erős kritikával viseld! Mivel tökéletesen kiadja az alakot, tökéletes alak is kell hozzá. Csak akor viseld, ha vékony és arányos, formás testalkatod van. Tehát ha homokóra, téglalap alakkal bírsz. A körték csak alacsony derékkal viseljék! Ne hord, ha nagyon vékony vagy, mert még vékonyabb ak mutat. Viselheted sportosan tornacipővel, vagy elegánsan tűsarkúval.

2018-09-16 10:00 - 19:00

Nem a ruha teszi az embert? Hogyan értelmezd ezt a régi mondást? A ruha itt képeletesen is megjelenhet, jelenthet felvett szokásokat, ami valójában nem a tiéd. De lehet egy alkalomra felvett “álarc” jópofaság, sőt konkrétan egy jó öltözet is, ami nem te vagy. Minden ami nem belülről jön, ami nem a sajátod, nem a tiéd, az csak egy felvett dolog egy alkalomra, ... egy rövidebb időre, azaz “ruha”, amit majd levetsz és ott leszel Te, csupaszon, a magad valójában.  Ha szó szerint értelmezzük a mondást, bizony nagyon sokat “dob” az illető megjelenésén egy jó öltözet.

2018-09-24 21:45

Szív arcformához jól választott szemüveg. Az összhanghoz néha kell egy kis merészség.

2018-08-08 16:00 - 17:00
  •  
  • 1 / 2
Szeretnél új színt, új stílust az életedbe? Itt találsz néhány tanácsot!