Divattippek

Alcím: Szeretnél új színt, új stílust az életedbe? Itt találsz néhány tanácsot! 
AltAltAltAltAlt
Csillogó stílustippek
...mikor ha nem decemberben?
2018-12-21 15:45
...

Mert csillogni jó!
Most lehet csillogni, mikor máskor, ha nem most? Itt az ideje, helye Decemberben. Ihletet ad a zúzmarásan csillogó ablak, a fényfüzér sziporkázó esti fénye, a befagyott tócsáról visszaverődő napfény.

Csillogó lehet a ruhád, cipőd, vagy a körmöd, akár a sminked vagy bármi egyéb, ami a hangulatodat tükrözi. Határt a jó ízlés, a mérték szab. Mert a csillogásnak is vannak szabályai. Találd meg az egyensúlyt, a stílusod és a helyszín között ahova viseled. Mert természetesen nem mindegy, hogy déután kell-e megjelenned egy céges partyn, vagy este egy szakmai bálon, vagy a szilveszteri mulatságon. Alkalmakra mindig többet engedhetsz meg magadnak. A cél azonban, mindig az elegancia, a nőiesség és a stílusunk hangsúlyozása. Ha extravagáns a stílusod és egyébként ez a hétköznapokban is tükröződik, most is elfogadják tőled a túlzásokat. A lényeg, hogy tudd viselni azt ami rajtad van. Minden jó lehet, ha az egyben van rajtad, van koncepciója, illik hozzád.

Becsempészheted a mindennapokba is a csillogást apró dolgokban, mint csillogó szájfény, vagy fülbevaló. De találsz a képalbumban (fent) egy blúzt is, amit a farmer és pulcsi szelidít hétköznapivá. Csilloghat a ruha alatt viselt fehérnemű  is. Ugyan az alkalmakra kicsit többet engedhetsz meg magadnak, de ne feledd az aranyszabályt ... csak egy hangsúlyos dolog legyen rajtad! A többi “összetevő” azt az egy hangsúlyosat támogatja, kiemeli, szépíti és harmóniába hozza.

A csillogást viseld stílusod és testalkatod szerint! A fényes anyagok testesítenek, ezért ha úgy gondolod, hogy teltebb vagy, válaszd inkább a kiegészítőket, mint arany vagy ezüst cipő vagy egy hangsúlyos nyaklánc. Ezek a darabok ráadásul elterelik a figyelmet a kritikus területről. Ami csillog, fényes vonzza a szemet. Bátran sminkelj arany/ezüst színekkel, használj csillogó fénypúdert az arcodon, dekoltázson.

.... s a külső csillogása akkor az igazi, ha azt a lelked fénye táplálja...