Divattippek

Alcím: Szeretnél új színt, új stílust az életedbe? Itt találsz néhány tanácsot! 
Vezérkép:
2019-10-20 22:15
...
  • Tévhit, hogy a bő ruha ápol és eltakar. Ha van egy kis plussz kilód,... gondolom te is vettél már fel, bő szabású ruhát, tunikát, gondolván, hogy eltakar és nem látszanak, az itt-ott kibuggyanó hurkák. Sajnos ezzel éppen az ellenkezőjét éred el, a bő ruha még kövérebbnek, sőt alaktalannak fog mutatni. Helyette viselj a valós alakodat lágyan követő szabású ruhát. Ne feszüljön rád, kényelmesen tudj  mozogni benne. Legyen mellszabása, karcsúsító vonala. Ne félj attól, hogy kiadja a hasad vagy a csípőd. Gondolj bele, ha nagy méretű ruhát veszel fel, egy hatalmas egybe tömb lesz az egész tested, derék, mell és csípő nélkül. Na ez az igazán kövérítő dolog. Bátran mutasd a derékvonalad és legyen szabásvonala a ruhárdnak. Játsz a dekoltázzsal és nyakláncokkal.
  • A hosszanti csíkok karcsúsítanak. Rossz hír, hogy nem minden esetben, ugyanis minél szélesebb a csík a ruhán, akár vízszintesen, akár hosszanti irányban, mindenképp szélesíteni fognak. Minél szélesebb a csík, annál inkább kövérít.  Ha ezt nem szeretnéd, csak vékony és hosszanti csíkos ruhát viselj, ha már csíkosat szeretnél.
  • Az övek derekat csinálnak. Ez igaz, de nem mindegy, hogy hova teszed a derékvonalat, és milyen széles övet viselsz. Ha inkább mellesebb vagy, kerüld a széles övet és a magas derékvonalat, mert túlságosan összenyomja, lerövidíti a felsőtested. Viselj vékony övet és 1-2 cm-rel tedd lejjebb mint a derekad valós vonala. Ezzel a trükkel hosszabbítod a felső tested, ami karcsúsítani fog.
  • Figyelj a fényes felületű anyagokra. Azt tudjuk, hogy a világos anyagok méret nővelők, de a fényes anyag minden esetben kövérít, akkor is ha sötét. Egyaránt Igaz ez a strasszokra, lurex, fémszálas anyagokra, a csillogó felület minden esetben nagyobbnak fog mutatni.