Mit kapok a Stílustanácsadáson?

Elsősorban megtanulod hitelesen látni magad. Mindig a jólöltözött leszel, ha megtartod a tanácsokat. Könnyebb lesz a vásárlás, elkerülöd a felesleges pénzkidobást, mert célirányosan fogsz menni vásárolni. Megismered az alkalmaknak megfelelő megjelenést. 


Csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen színek állnak jól. Arra is elmehetek tanácsadásra?

Igen, a stílustanacsadó csomag alkalmanként is igényelhető. Bármelyik foglalkozása. Színtanácsadás, testalkat elemzés, stílus kialakítás, smink-frizura.


Milyen gyakran kell járnom kozmetikai kezelésre?

Ez elég sok tényezőtől függ. Az egyik, hogy van-e valamilyen bőrproblémád amivel küzdesz és azon szeretnél-e változtatni? Ha pl nagyon pattanásos vagy, akkor az állapot javulásáig havonta ajanlott kezelésre járni. Ha csak hébe-hóba gyűlnek a miteszereid, akkor annak a ritmusában 2-3 havonta. Amennyiben soha nem jártál semmilyen kezelésre, de már elmúltál 40 és szeretnéd “megállítani” az idő múlását az arcodon ... ebben az esetben intenzív kúrát ajánlok heti rendszerességgel, legalább 4 alkalmat. Ha a pigmentfoltjaidtól szeretnél megszabadulni szintén intenzív 3 alkalom és kb 3 hónapnyi masszív otthoni ápolás.  Tudd, hogy a megelőzés mindig sokkal könnyebb, mint bármely problémát orvosolni. Általánosan, ha nincs különösebb probléma 1-2 havonta érdemes egy kezelést csinálni.


Elég ha, otthon ápolom a bőröm magamnak?

Ha speciális problémával küzdesz (mély ráncok, pattanások, pigmentfoltok, erősen vízhiányos bőr) nem elég. A kozmetikai kezelések mellett viszont elengedhetetlen az otthoni ápolás. Ha nincs különösebb problémád, elég lehet, de egy bőrápolási tanácsadáson ajánlott résztvenni, hogy tudd mit használj és mikor.


Soha nem sminkeltem magam. Én is meg tudok tanulni sminkelni?

Természetesen. Ezt tapasztalatból mondom. Eddig mindenkinek sikerült. Egyszerű módon tanítok.


Kinek való a stílustanácsadás?

Mindenkinek, aki bizonytalan a külsejével kapcsolatban, a kamaszkortól a nagymama korig. Férfiaknak és nőknek egyaránt. A jó stílus kialakítása akár helyreállítja a megbillent önbizalmat. Fontos, hogy tudd mi áll jól, s mit kerülj.


Szeretnék sminket, de elriaszt az erős smink, lehet természetes hatású a sminkem?

Igen. Sőt, nappali sminknek kifejezetten a természetest szoktam ajánlani.