Mit tegyél ha a bőröd így  öregszik? Miből gondolhatod, hogy anti-ageingre van szüksége a bőrödnek? Különböző tüneteket más anyagokkal érdemes kezelni. Nem mindenkinek való ugyanaz a krém. Nézzük sorban mit látok én és persze mit tapasztalhatsz Te is magadon?

2020-09-25 16:45

Több hibát is elkövethetsz nyaraláskor a bőrápolásoddal kapcsolatban. Tudom ilyenkor kicsit lazább vagy, de érdemes végig gondolni, hogy mit is vigyél magaddal, amikor nyaralni indulsz. Mire figyelj, mielőtt összeállítod a bőrápoló csomagod? Saját tippjeim.

2020-08-07 06:00

Az életkorral járó biológiai sajátosságok alapvetően befolyásolják bőrünk állapotát. Mellette egyenértékű fontosságú az életmód, amely szintén jelentős befolyással bír bőrünk állapotára. Azt is tudnunk kell, hogy bőrünk állapota ugyanúgy változhat, akár a kedvünk, az egészségi állapotunk. Mégis vannak alapelvek, melyeket érdemes megfogadni.

2020-05-28 10:15

Serkenthetjük belülről a kollagén termelését? Minden nő álma, hogy a megereszkedett arcbőrtől és a ráncaitól, a dehidratáltságtól búcsút vegyen. Nos az idő kerekét nem forgathatjuk vissza, de kozmetikusként vallom, hogy bőrünk állapotának javulása csak komplex módon érhető el és ebbe a nutrikozmetikumok, azaz a bőrt tápláló étrendkiegészítők is beletartoznak. Érdekes japán kísérlet, tanulmány olvasgató a cikkben. Azóta le nem mondanék a napi adagomról! 

2020-05-08 17:15

Megosztok egy nagyon hasznos írást. Minden benne van, amit a kollagénről tudni szeretnél. Hogyan hasznosul a bőrödben? Mikor használd? Kinek való?

2020-04-14 11:45

Kezünk védelme irritáció ellen - gyakori kézmosás idején

Sajnos a gyakori kézmosás és fertőtlenítés előbb-utóbb kikezdi a kezünket. Nyilván nem kerülheted el a kézmosást, hiszen ez az egyik legjobb módja a vírus terjedésének megakadályozására. De a sok zsírtalanítás, kikezdi a kezünket, hiszen a eltávolítja a bőr védőrétegét a hidrolipid filmet és a védő savköpenyt. Ráadásul a gyakoriság miatt nincs elegendő ideje újraképződni, ami normális körülmények között csak pár órát vesz igénybe.

2020-03-21 09:30

Miért töretlen a sikere a mezopen eljárásnak? Mióta a kozmetikai iparba bekerült ez a kis csodamasina, egyre több cég adja ki a saját gépét, mert töretlen a sikere  ennek az eljárásnak. A kezelésnek nyilván vannak korlátai, ugyanakkor sok előnye.

2019-10-22 07:45

Napozás, szolárium, fényvédelem.

D vitaminra szüksége van a szervezetnek , ez tény. A túlzott UV sugárzás árt a bőrnek, ez is tény. Most akkor mi legyen? Napozzak vagy ne napozzak?

Örök dilemma, nagyon megoszlanak a vélemények a napimádók és napfélők tábora között.

Először is leszögezném nem kell félni a naptól, de nem árt betartani néhány alapszabályt.

Fontos, hogy ismerd a bőröd, hogyan tolerálja a napot:

2019-07-16 22:15

ISMERD MEG A FIATALITÓ CSALÁD TAGJAIT ÉS HASZNÁLD ŐKET A TAVASZI BŐRÁPOLÁSOSBAN!

2019-03-21 20:45

Így hangzott egy kedves ismerős segélykiáltása az éterből. Mit lehet tenni, amikor szembesülsz a koroddal és traumaként jön a felismerés, hogy bizony ráncaid lettek!?

Először is NO pánik! Másodszor, tervezzük meg tudatosan a teendőket. Van amin nem lehet, de ... sok mindenen IGEN lehet javítani. Két részre osztom a teendőket, az egyik az otthoni ápolás, a másik a kozmetikai kezelések.

2018-12-04 07:45
  •  
  • 1 / 3