A cukor az egyik legártalmass bőröregítő tényező. S, ha jobban belegondolsz nem csupán a bőrödnek árt, de most ebben a cikkben, csak arról lesz szó. Amikor cukrot eszel, a szervezetedben beindul egy természetes folyamat, az úgynevezett glikáció, amely egy kifejezetten bőröregítő tényező.

2021-05-26 15:30

Az esti arctisztítás szigorúan a napi rutinoddá kell, hogy váljon. Tegyél meg mindent, hogy alaposan eltávolítsd a bőrödről az összes napközbeni terméket és szennyeződést lefekvés előtt. Férfiak is. Fiúk is. Lányok is és asszonyok is. Hosszú évekre biztosítod így a bőröd egészségét.

2021-04-20 21:45

Csodálatos tulajdonságokkal bír, melyek mindegyike varázslatosan hat. Elsőként az illata ejt kábulatba, majd az olajos textúrája, mely nyom nélkül beleolvad a bőrbe egy bársonyos érzetet hagyva maga után. Mint egy selyemháló burkolja be az arcot és szinte érezzük, ahogy új életre kel tőle a bőrünk. Egy „Álom luxuskivitelben”.

2021-04-16 19:15

 

Bemutatom azokat a csodaszereket, melyek szépen helyrehozzák a bőröm a kórházi ápolás után. A bőröm könnyen sérül, nagyon gyorsan reagál bármilyen megváltozott körülményre. Már a kórházba kerülésem előtt is rosszul voltam, sajnos, mint kiderül az ügyeletre rohangáláskor, hogy epekövem van. Így azonnal diétára kényszerültem, persze a fájdalmak mellett enni sem volt igazán kedvem. 

 

 

2021-03-18 19:00

A peptidek szokatlan képességeik miatt különösen hatékonyak az anti-ageing bőrápolási termékekben. Például segítenek a ráncok helyreállításában, mégpedig úgy, hogy segítik a kollagén képződését. A peptidek javítják a bőr rugalmasságát a simább, fiatalosabb bőr érdekében.

2021-01-08 08:30

Egy új trend van kialakulóban. A clean-beauty, azaz a “tiszta” szépítőszerek divatja. Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy amelyik krémes tégelyen olvasható az organikus vagy natúr stb… jelzés, az csak jó lehet. Nos ez nagyon lassan, de végre megdőlni látszik. 

2020-11-07 21:30

Kell-e és lehet-e késleltetni a bőröregedés tüneteit? A megelőzés mindennél fontosabb. Az idő kerekét nem tudjuk visszafordítani, de megelőzéssel nagyot lépünk előre a bőrápolásban. A testünket is megtámogatjuk fontos vitaminokkal, miért ne tennénk ugyanezt a bőrünkkel?

2020-10-24 09:30

Mit tegyél ha a bőröd így  öregszik? Miből gondolhatod, hogy anti-ageingre van szüksége a bőrödnek? Különböző tüneteket más anyagokkal érdemes kezelni. Nem mindenkinek való ugyanaz a krém. Nézzük sorban mit látok én és persze mit tapasztalhatsz Te is magadon?

2020-09-25 16:45

Több hibát is elkövethetsz nyaraláskor a bőrápolásoddal kapcsolatban. Tudom ilyenkor kicsit lazább vagy, de érdemes végig gondolni, hogy mit is vigyél magaddal, amikor nyaralni indulsz. Mire figyelj, mielőtt összeállítod a bőrápoló csomagod? Saját tippjeim.

2020-08-07 06:00

Az életkorral járó biológiai sajátosságok alapvetően befolyásolják bőrünk állapotát. Mellette egyenértékű fontosságú az életmód, amely szintén jelentős befolyással bír bőrünk állapotára. Azt is tudnunk kell, hogy bőrünk állapota ugyanúgy változhat, akár a kedvünk, az egészségi állapotunk. Mégis vannak alapelvek, melyeket érdemes megfogadni.

2020-05-28 10:15
  •  
  • 1 / 3