A peptidek szokatlan képességeik miatt különösen hatékonyak az anti-ageing bőrápolási termékekben. Például segítenek a ráncok helyreállításában, mégpedig úgy, hogy segítik a kollagén képződését. A peptidek javítják a bőr rugalmasságát a simább, fiatalosabb bőr érdekében.

2021-01-08 08:30

Egy új trend van kialakulóban. A clean-beauty, azaz a “tiszta” szépítőszerek divatja. Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy amelyik krémes tégelyen olvasható az organikus vagy natúr stb… jelzés, az csak jó lehet. Nos ez nagyon lassan, de végre megdőlni látszik. 

2020-11-07 21:30

Kell-e és lehet-e késleltetni a bőröregedés tüneteit? A megelőzés mindennél fontosabb. Az idő kerekét nem tudjuk visszafordítani, de megelőzéssel nagyot lépünk előre a bőrápolásban. A testünket is megtámogatjuk fontos vitaminokkal, miért ne tennénk ugyanezt a bőrünkkel?

2020-10-24 09:30

Mit tegyél ha a bőröd így  öregszik? Miből gondolhatod, hogy anti-ageingre van szüksége a bőrödnek? Különböző tüneteket más anyagokkal érdemes kezelni. Nem mindenkinek való ugyanaz a krém. Nézzük sorban mit látok én és persze mit tapasztalhatsz Te is magadon?

2020-09-25 16:45

Bár már az év vége felé járunk, de sok esküvőt elhalasztottak és most ősszel kerül sor a nagy alkalomra.

Divat pár éve az esküvőket egyfajta tematika köré tervezni. Benne van a házasulandók ízlése, a helyszín varázsa és a legritkább szinte, hogy helyben szervezik az esküvőt a fiatalok. Gyakran utazik a násznép sok-sok kilométert, azért, hogy jelen legyen a boldogító igen elhangzásakor.

Nos a menyasszonyi ruha kiválasztásakor a helyszín is szerepet játszik, de nézzük mely ruhák hódítanak manapság?

2020-09-19 17:00

Több hibát is elkövethetsz nyaraláskor a bőrápolásoddal kapcsolatban. Tudom ilyenkor kicsit lazább vagy, de érdemes végig gondolni, hogy mit is vigyél magaddal, amikor nyaralni indulsz. Mire figyelj, mielőtt összeállítod a bőrápoló csomagod? Saját tippjeim.

2020-08-07 06:00