Kell-e és lehet-e késleltetni a bőröregedés tüneteit? A megelőzés mindennél fontosabb. Az idő kerekét nem tudjuk visszafordítani, de megelőzéssel nagyot lépünk előre a bőrápolásban. A testünket is megtámogatjuk fontos vitaminokkal, miért ne tennénk ugyanezt a bőrünkkel?

2020-10-24 09:30

Mit tegyél ha a bőröd így  öregszik? Miből gondolhatod, hogy anti-ageingre van szüksége a bőrödnek? Különböző tüneteket más anyagokkal érdemes kezelni. Nem mindenkinek való ugyanaz a krém. Nézzük sorban mit látok én és persze mit tapasztalhatsz Te is magadon?

2020-09-25 16:45

Bár már az év vége felé járunk, de sok esküvőt elhalasztottak és most ősszel kerül sor a nagy alkalomra.

Divat pár éve az esküvőket egyfajta tematika köré tervezni. Benne van a házasulandók ízlése, a helyszín varázsa és a legritkább szinte, hogy helyben szervezik az esküvőt a fiatalok. Gyakran utazik a násznép sok-sok kilométert, azért, hogy jelen legyen a boldogító igen elhangzásakor.

Nos a menyasszonyi ruha kiválasztásakor a helyszín is szerepet játszik, de nézzük mely ruhák hódítanak manapság?

2020-09-19 17:00

Több hibát is elkövethetsz nyaraláskor a bőrápolásoddal kapcsolatban. Tudom ilyenkor kicsit lazább vagy, de érdemes végig gondolni, hogy mit is vigyél magaddal, amikor nyaralni indulsz. Mire figyelj, mielőtt összeállítod a bőrápoló csomagod? Saját tippjeim.

2020-08-07 06:00

Tegnap még nyár volt. Egy esős vasárnap margójára. Érdekes évünk van, s ez nem azt jelenti, hogy jó vagy rossz. Annyi bizonyos, hogy megdolgoztat, főleg lelkileg. Nem tudom Te hogy érzed? Olyan érzésem, van, mintha nem lenne halogatni való időm. Igen, tegnap még nyár volt. Ma? Ki tudja? Elképesztően változó a világom, világod, … világban élünk. Észrevetted? Nincs idő halogatásra. A halogatás és a nincs idő témája mostanában intenzíven foglalkoztat. 

2020-07-12 08:30

Az életkorral járó biológiai sajátosságok alapvetően befolyásolják bőrünk állapotát. Mellette egyenértékű fontosságú az életmód, amely szintén jelentős befolyással bír bőrünk állapotára. Azt is tudnunk kell, hogy bőrünk állapota ugyanúgy változhat, akár a kedvünk, az egészségi állapotunk. Mégis vannak alapelvek, melyeket érdemes megfogadni.

2020-05-28 10:15