Divattippek

Alcím: Szeretnél új színt, új stílust az életedbe? Itt találsz néhány tanácsot! 
Vezérkép:
2019-10-23 08:45
...

Nos, a tökéletes megjelenést a tökéletes színválasztás, a tökéletes szabás és a pont hozzád illő stílus összhangja adja. Olyan ez, mint egy háromlábú szék. Ha mindhárom láb egyforma hosszú, a szék stabil lesz, ha nem, akkor billegni fog. De hogyan is néz ki, ha ezt az összhangot részleteiben nézzük?

A jó szabású ruha elengedhetetlen a csinos megjelenéshez. Ha nem illeszkedik a testalkatodhoz az öltözéked, azzal bizony valóban elronthatod a megjelenésed. Tehát ez az első és legfontosabb szabály. Ha nem pont a színtípusodhoz passzoló színű, azonban egy remek szabású ruha van rajtad, kevésbé rossz választás, mint fordítva.

Lehet bármilyen remek a színválasztás, ha rossz a szabása a ruhának, nem a testalkatodnak megfelelő, sosem leszel benne jólöltözött. A jó színválasztás élénkebbé teszi a megjelenésed, frissebbnek, kipihentebbnek mutat. Játszhatsz vele, mert a különböző színekkel más-más hangulatot közölhetsz. Tudatosan használhatod különböző alkalmakra. DE! Hiába van a legszebb színű öltözék rajtad, ha nem a méretednek megfelelő, ha túl szűk, túl hosszú, nem előnyös a kivágása stb.

A stílus fogja a kettőt egységbe, a harmadik láb, hogy ne billegjen szék.  Az teszi föl az i-re a pontot. Olyan, mint az ételbe a só. A stílus adja azt a plusszt, amitől megjegyeznek az emberek, amitől emlékezni fognak rád egy társaságban. Mindenkinek lehet valamilyen stílusa, ami közel áll hozzá arra kell tudatosan ráerősíteni. Magadra erőltetni egy stílust, ami nem te vagy, nem érdemes, mert nem tudod hosszú távon fenntartani.