Divattippek

Alcím: Szeretnél új színt, új stílust az életedbe? Itt találsz néhány tanácsot! 
Vezérkép:
Romantikus stílus
Te melyik stílusban érzed magad otthon?
2019-02-10 18:30
...

Vajon jellemzők Rád az alábbi állítások? Ha közel érzed magadhoz, használd a stílusjelzőket öltözködésedben.

Mottód: finom részletek

Árasztod magadból a finomságot! Nagy gonddal válogatod össze ruhadarabjaid, figyelsz az apró részletekre. Számodra ideális a szoknya választása, akár hosszú, akár mini változatban. Ha nem akarod öltözéked túl romantikusra venni, szoknyáidhoz viselj pólókat, blézerrel, kardigánnal. A vastag szövésű, nehéz anyagok nem a Te stílusod. Törekedj a könnyedségre, finom kelmékre. Viselj virágmintás, pöttyös anyagokat bátran, illik a stílusodhoz! Nagy kendők, poncsók önállóan, vagy kabát fölött viselve nagy kedvenceid lehetnek. Jellemzőek ruhatáradban a fodrok, csipkék, gyöngyök, egyéb díszítőelemek.

A kiegészítők nagy hangsúlyt kapnak a megjelenésedben. Csilingelő karperecek, fülbevalók, nyakláncok a legkülönfélébb anyagokból. Táskáidat gyakran cserélgeted, fontos számodra, hogy összhangban legyen aznapi öltözékeddel. Ugyanez igaz a cipőidre is. Elég változatos skálán mozoghatsz, a tűsarkútól a mokaszinig, fő az összhang. Vigyázz, hogy ne legyen túl sok hangsúlyos darab rajtad egyszerre.

Sminked és frizurád is tükrözi lágy, nőies megjelenésed. A sminkedet finom színek, lágy vonalvezetés jellemezze. Ha hosszú a hajad, hagy szabadon, vagy finoman tűzd fel laza konytba ... ez a Te világod.

Helytelen stílusértelmezése a kislányos, gyermeteg