Divattippek

Alcím: Szeretnél új színt, új stílust az életedbe? Itt találsz néhány tanácsot! 
Vezérkép:
2019-08-12 17:15
...

Eljátszottál már a gondolattal milyen lenne teljesen más ruhát felpróbálni? Nem olyat, amit hordani szoktál nap mint nap, hanem merőben mást. Esetleg olyat, ami máson tetszett, láttad egy magazinban, (igaz, az egy bombázó csaj volt) vagy régóta szemezel vele a kirakatban.
Miért ne tennéd meg? Miért ne próbálhatnád fel? Szánj rá pár órát, menj és próbálgass!

Menj el olyan üzletekbe is ahova nem szoktál járni. Ízleld meg a másság hangulatát, figyeld magad, az érzéseid,  mit érzel amikor egy merőben más stílusú ruhát öltesz magadra. Próbálj bátran, válassz különleges színű pulóvert, egy csodás cipőt, vagy éppen tornacipőt, esetleg egy merész szabású ruhát. Válogass összeállításokat, tegyél hozzá kiegészítőket, sálat, táskát, övet és vidd magaddal a próbafülkébe a darabokat, kombináld egymással, nézegesd magad a tükörben. El tudod magadon képzelni az utcán, munkahelyen is?  Hogy tetszel magadnak? Mivel más nem látja mit veszel fel a próbafülkében, semmi esetre sem válhatsz nevetségessé.

Ki tudja talán valamelyikben jól is érzed magad, sőt egészen magadénak érezheted. Rálelhetsz egy olyan szabásra, amiről eddig úgy gondoltad, hogy nem is áll jól. Érezni fogod, ha egy ruha megszólít, ami simul hozzád, amiben KirályNőnek érezheted magad. És nagyon nagy valószínűséggel látni fogod azt is ami nem a tiéd, ami szélesíti a combod, lerövidíti a lábad, vagy valami hasonló, de semmiképpen nem jó érzés fog szétáradni benned. Ekkor megnyugodhatsz, ez a ruha (cipő) kipipálva, most már nyugodtan aludhatsz, mert meggyőződtél róla, hogy bár Timinek kétségtelenûl remekül áll, de neked csapnivalóan. Ennyi! Ja … és még valami! Nem dől össze a világ, ha valami nem jól áll, ha nem úgy áll, ahogyan azt elképzelted. Tudod hányan vagyunk így? Tedd szépen vissza a helyére, az nem a tiéd. Ezzel a kalanddal, javul az önismereted, jobb lesz a testképed, legközelebb bátrabban nyúlsz darabokhoz, mert tudni fogod, hogy mi áll jól.

Nagyon fontos, hogy kritikus legyél, ne csábulj el. Hamarosan rá fogsz jönni, hogy 1-1 minőségibb ruha mennyivel szebben áll rajtad, mert jó az anyaga, szép az eldolgozása, nem lógnak belőle cérnák és ráadásul sokkal tovább hordhatod, nem nyúlik el az első mosás után.

Szóval, stíluskalandra fel.