online tanfolyamot néz egy hölgy laptopon.
Online Stílus mentorprogram
„A stílus az egyetlen olyan luxus, amit mindenki megengedhet magának.” G. Armani
2024-02-15 07:45
...

Egyelőre zárva a kapu. A csoport már elindult. Nézz vissza pár nap múlva a következő időpontért.

„Mindenki erre vágyik. Mindenki minket irigyel.”

A mondás az Ördög Pradát visel című filmben hangzik el és nem csak a Runway magazin stábjára vonatkozik. Sokkal inkább azokra a nőkre, akikből árad a stílus, akik minden helyzetben sikkesen és magabiztosan jelennek meg.

Tudtad, hogy ez a képesség minden nőben ott rejlik? Mindegy, hány éves vagy, milyen a testalkatod, milyen színű a hajad, Te is képes vagy arra, hogy amikor belépsz egy helyiségbe, minden szem rád szegeződjön. A stílus tanulható. És ahogy Giorgio Armani mondta: 

 

„A stílus az egyetlen olyan luxus, amit mindenki megengedhet magának.”

Mi történik, ha elvégzed a 12 hetes Stílus Mentorprogramot?

 

  • Színes egyéniséggé válsz

  • Megtanulsz a színeidhez és az alkatodhoz öltözni úgy, hogy azzal mindig lenyűgöző legyen a megjelenésed. Elbúcsúzhatsz a „szürke kisegértől”!
  • Sütni fog rólad az önbizalom

  • Pontosan tudod, hogyan hozd ki magadból a belső ragyogásodat. Ez magabiztosságot ad, feltölt energiával, amit mások is látni fognak rajtad.
  • Tudatosabban fogsz vásárolni

  • Csak olyan darabokat veszel majd meg, amiket viselsz is, mert jól érzed magad bennük. Több pénz marad a pénztárcádban és több hely a szekrényedben.

 

A mentorprogram 12 hétig tart, minden héten egy gyönyörű, képekkel illusztrált e-magazint kapsz tőlem, amiben a hasznos elméleti alapok mellett gyakorlati feladatokat is adok. Ha elvégzed a „házit”, akkor hétről-hétre sikkesebb lesz a megjelenésed, és folyamatosan érzed, ahogy egyre több önbizalmad van.
 

A zárt facebook csoportban az „osztálytársaiddal” megbeszélheted a tapasztalataidat, kérdezhetsz, beszélgethetsz. Természetesen én is jelen leszek, figyelemmel kísérem a haladásodat, és segítek, ha elakadtál. Minden héten egy élőben jelentkezek be, átvesszük a heti leckét + bővebben mesélek az adott témáról. Az élő adás alatt is kérdezhetsz, de utólagosan is visszanézheted, így nem baj, ha nem tudsz minden héten gép előtt lenni. 

Azért, hogy a résztvevőkre maximális figyelmet tudjak fordítani, a mentorprogram évente csak 4x indul el, és csak a legelején lehet csatlakozni. Ha most nem jelentkezel, negyedévig nem is lesz rá lehetőséged.

A Stílus Mentorprogram nem csupán az öltözködésről szól: 
ez egy önismereti út is egyben, ami 12 héten át vezet kézen fogva a megújult, magabiztos, nőies éned felé.

Tarts velem, foglald le a helyed itt! Vagy töltsd ki a lenti megrendelő lapot.

A 12 hetes online program ára 55.000 Ft