Divattippek

Alcím: Szeretnél új színt, új stílust az életedbe? Itt találsz néhány tanácsot! 
AltAltAltAlt
A kreatív stílus
Melyik a Te stílusod?
2019-02-05 11:15
...

Vajon Te  melyik stílusban érzed magad otthonosan?

Kreatív stílus jellemzői

Mottód: a nagy mixelő

 

Remek stílusérzékkel bírsz, nagy újító vagy. Ügyesen ötvözöd a különböző stílusokat a megjelenésedben, az elegánsat a sportossal, a romantikusat a klasszikussal. Nem félsz a különleges megoldásoktól, de sosem vagy “túl” sok. Alapruhatáradba gyakorlatilag minden belefér, néha nadrágos, máskor szoknyás vagy ruhás a hangulatod. Mégis egyfajta összhang jellemzi a megjelenésed. Jó érzékkel párosítod magadon a legkülönfélébb ruhadarabokat, ezért sokan irigyelnek.

Hajlamos lehetsz azonban gyűjtögetésre, ezért tarts gyakran szelektálást a szekrényedben. Az impulzív vásárlás a te tereped, ha meglátsz valamit azonnal tudod, hogy az otthon lévő ruhatáradba hogyan tudod beilleszteni. Bátran játszhatsz a stílusok keverésével!

Legyenek kész szettjeid ötlettelen napokra, mint a farmer fehér ing, tornacipő és blézer kombó. Vagy a virágos szoknya vastag garbó páros.

Mindig viselj ékszert, azok tárolására fordíts gondot, mert különben elárasztanak.

Sminked és frizurád változatosan követi a ruhatárad, nem okoz gondot neked, hogy magadnak készítsd el.

Fontos azonban, hogy mindig megtaláld az összhangot a megjelenésedben, ne legyél túl sok! Egy-egy hangsúlyos darab köré építsd fel az összes többi darabot.

Helytelen stílusértekése: tiri-tarka