egy olasz sminkes hölgy
Hogyan kerültem egy olasz sminkes kezébe?
Otthon hagytam a fényvédőmet!
2023-10-29 08:00
...

Képzeld, Palermóban jöttem rá, hogy itthon felejtettem a fényvédőmet. Kitúrtam kis sporttáskámat és sehol sem találtam!

A történet úgy kezdődött, hogy a repülőre való ingyenes csomagfelvitelt lekorlátozták egyetlen kézitáskára. Egy nőnek ez valódi kihívás. Bár cipekedni nem szeretek, így amikor nem autóval utazok, mindig meggondolom mit vigyek magammal. Szicíliában az időjárás előrejelzés 26-30 fokot mutatott, így ez megkönnyítette a ruházatom kiválogatását, a súllyal nagyon nem kellett foglakoznom. Nekem a bőrápoló szereim és a smink cuccaim jelentik a kihívást. Ilyenkor viszek magammal, kicsi utazó méretű krémeket, sminklemosót, kibírom, hogy egy szűkebb rutinom legyen, viszek utazó  fogkrémet, dezodort, melyeket el is használok így visszafelé már nem terheli a poggyászom. A sminkes neszeszerem már nagyobb kihívás, de minimalista sminkkel elvagyok egy hétig. 

Hogy a lényegre térjek, a nagyon gondos és átválogatott csomagolásom ellenére, Palermóban döbbentem rá, hogy a fényvédőm, hogy-hogy nem, itthon maradt.  Így esett, hogy az első napom első útja, ennek beszerzésével kezdődött. A hangulatos belvárosi sétáló utcában elsőre egy Sephora boltra esett a választásom. 

Nos bevallom, nekem is nehezemre esett a keresgélés a sok márka és a bőséges kínálat láttán. Egy kedves eladó hölgy rögtön észrevette tanácstalanságomat és a segítségemre sietett. Bár az igazat megvallva, szívesen elnézegettem volna még egy darabig, csak úgy, tudod, mikor az ember lánya magába szívja az illatot, a szépség látványát. Persze azért örültem a segítségnek, a rövid időkeret miatt.

És ekkor jött a felismerés, az érzés, amit a nők átélnek, amit te is átélhetsz, mikor bőrápoló krém, vagy sminktermék keresgélésre adod a fejed, hogy nem is olyan egyszerű kiválasztani a bőséges kínálatból a számodra legmegfelelőbbet.

Hidd el, kozmetikus létemre, én is elveszettnek éreztem magam az idegen márkák, bőséges kínálatában! Jól jött a segítség, aki célirányosan szűkítette le a kört nekem, amikor elmondtam mit szeretnék. Pikk-pakk pár perc alatt végeztem és ráadásul még egy gyors sminket is kaptam az üzletben.

Mit is kaptam tulajdonképpen?

  • szűrést
  • gyorsaságot
  • tanácsot
  • eredményt. 

Egy mondatban,  hatékony vásárlási élményt.

Ezt kapod te is tőlem, ha nálam vásárolod meg a bőrápoló és smink termékeid. Hatékony, eredményorientált vásárlást. Nem kell keresgéléssel időt töltened, mert az idő nagy kincs, ezt mindannyian tudjuk. Valamint a vásárlások előtt én pontosan kikérdezem, hogy mire is van szükséged, tanácsot adok, hiszen pontosan ismerem azokat a termékeket, amelyeket kínálok. Így nincs tévedés, pont azt kapod, amire szükséged van, amire a bőrödnek a legnagyobb szüksége van!

Ez fantasztikus nem? 

Másik nagy előnye, ha nálam vásárolsz, hogy hozzám bármikor visszatérhetsz, ha problémád van, ha további segítségre van szükséged, megtalálsz. Egy drogériában nem kapsz meg ennyi mindent, ahol magadnak kell keresgélned mindent és vásárlás után, már senkit nem érdekel, hogy mit vettél.

Nálam egy élmény a szépségápolási konzultáció, a vásárlás, mert tudom mit miért ajánlok. Sőt olyanra is volt már példa, hogy visszavettem krémet, mert mégsem lett jó. Az árát beszámítottam egy másik vásárlásba. Hol kapsz ilyen törődést máshol? 

Ha valódi eredményt akarsz elérni a bőrápolásodban és szeretnél az irigyelt kortalan nőkhöz csatlakozni, nálam a helyed, várlak egy szépségápolási konzultációra itt, és sminktanácsadásra itt.