Bőrápolás

Vezérkép:
Fiatalság megőrzés profi szinten
A Matis "lila" családja
2019-03-21 20:45
...

ISMERD MEG A FIATALITÓ CSALÁD TAGJAIT ÉS HASZNÁLD ŐKET A TAVASZI BŐRÁPOLÁSOSBAN!

A tavasz a megújulást, az újrakezdést jelenti, de egyben változást is hoz, hiszen a hideg télből át kell állnunk a meleg nyárra. Ez az egész szervezetünkre nézve kihívást jelenthet, de a bőrünket mindenképpen megterheli, ezért erre megfelelően fel kell készítenünk.
A Réponse Jeunesse a MATIS egyik legnépszerűbb sorozata, hiszen termékei a bőr fiatalságának megőrzését, az öregedéssel szembeni prevenciójat célozzák meg. A sorozat két fő hatóanyaga a lila orchidea és a tőzegáfonya kiemelt fontosságú antioxidánsok.
A termékeket a bőr igényeinek megfelelően 5 terület szerint csoportosítjuk:
 
MEGTISZTULÁS-AKTIVIZÁLÁS-HIDRATÁLÁS- KÉNYEZTETÉS-VÉDELEM
 

1. MEGTISZTULÁS - Nem lehet elégszer ismételni, hogy a bőrápolás első és legfontosabb lépése a bőr megfelelő letisztítása. Hiába használnád a legdrágább krémeket is, ha erre a nélkülözhetetlen lépésre nem szánsz időt.

Ezeket a termékeket használhatod:
Fiatalító tisztító emulzió - bármilyen vízhiányos bőrre, még azoknak is ajánlható, akiknek a Delicate sorozat nem vált be.
Fiatalító tonik - a tisztítás tökéletesítéséhez, az arcra permetezve különösen tisztító hatású.
Fiatalító tisztító hab - egyik sláger tisztítója a sorozatnak, az abszolút frissesség kedvelőinek, azoknak, akik nem szeretik a zsíros érzést.
Komfort tisztító olaj (tőzegáfonya, sárgabarackmag és napraforgó olaj keveréke) Személy szerint, nekem az egyik kedvencem. Mivel nem szeretem a zsíros lemosókat, először én is tartottam tőle, de...! Nagyon jól eloszlatható az arcon, már ebben a lépésben ápolja a területet, ezt követően pedig vizes kézzel átmasszírozva tejes emulzió válik belőle, mely könnyed és kellemesen frissítő hatású. A sminket és más szennyeződéseket tökéletesen eltávolítja, nem zsírozza a bőrt, ellenben kényezteti azt.

2. AKTIVIZÁLÁS tisztítás mellett az is fontos, hogy serkentsük, felélesszük bőrünket.

Fiatalító peeling (stabilizált papain, hámlasztó mikrogyöngyök) - legalább tavasszal fontos lenne, hogy otthon is használd a peelinget. A bőrradírok alkalmazásával valóban érezhetjük, hogy megújul a bőrünk, eltávolítjuk a felesleget a felszínéről, nem beszélve arról, hogy a többi anyag felszívódását is elősegítjük.
Alap lifting szérum (stabilizált papain, feszesítő összetevő) - mindennapos minipeeling a bőrnek. Nem kell félni, hiszen teljesen biztonságos a papain hámlasztó, bőrmegújító, szépítő hatása.
Avantage éjszakai krém (Chronoskin komplex- peptidekkel) - a fejlesztés alapját a cirkadián ritmus szinkronizálása adta, vagyis az a tény, hogy éjjel a bőr regenerálódása, helyreállítása és megújulása aktívabb. Ezt a természetes ritmust támogatja ez a különleges termék.

3. HIDRATÁLÁS - A hideg, esős idő hatással van a bőr víztartalmára, ezért elengedhetetlenül fontos a víztartalom pótlása - kortól és bőrtípustól függetlenül.

Már 20 éves kortól naponta ajánlott az Alap hidratáló szérum (Hydrodinamic 3D biopolimer háló, Aquaregul komplex), a Vitális hidratáló emulzió (hialuronsav, licsi kivonat) használata, vagy a komplexebb ápolás érdekében a bőrtípustól függően az Avantage krémek (Hosszú élettartam komplex, Oltalmazó komplex). A Fiatalító hidratáló maszk (hialuronsav, NMF, Aquaregul) különlegessége, hogy használható hetente egyszer- kétszer mint maszk, vagy a hidegebb időszakokban naponta, éjszakai ápolóként.

4. KÉNYEZTETÉS -A szeles időben fokozódik a gyulladásra való hajlam, a bőr érzékenyebbé válik, ezért ilyenkor gazdagabb, kényeztető textúrákra van szükség.

Jól alkalmazható az Alap tápláló szérum (fehér csillagfürt, növényi vajak keveréke) és az Alap szépségkezelés krém (mimóza kivonat, hialuronsav, E-vitamin, A-vitamin palmitát) kombinációja. Az Alap szépségkezelés krém, akár a sebes, pattanásos bőrrel ia csodát tesz.

5. VÉDELEM - A káros környezeti hatások (gyűjtőnéven: expozóm) következtében a bőr öregedése felgyorsul, olyan támadásokkal kell szembenéznie, amellyel egyedül nem birkózhat meg, ezekhez szükséges a MATIS 3 csodafegyvere:

CLIMATIS - MATISCITY - CITYPROTECT
1. HA Védelemre szorul a bőröd az időjárás viszontagságaival (thermális, ozmotikus hatásokkal) szemben: CLIMATIS krémet használj.
A hideg-meleg váltakozása és a szél negatív hatással van a keringésre, a bőr érzékenyebbé válik, csökken a víztartalma. A Klimatikus védőbalzsam felveszi a harcot az időjárás extrém hatásaival. Fő hatóanyaga a MatisSurvie MS3P - arany algából nyert összetevő, mely erősíti a bőr védelmi rendszerét.
2. Védelem a légköri szennyeződésekkel szemben, mely hatására szabad gyökök keletkeznek és a méreganyagok felhalmozódnak. A Matisystem PMO3 megakadályozza a szennyeződések letapadását és blokkolja ezek irritáló hatását.
Anti-pollution, azaz légszennyezés elleni innováció ezekben a termékekben: Micelláris tisztító víz és Matiscity krém.   Védik a bőrödet, hogy a szálló por, korom és egyéb szennyező részecskék ne tapadjanak meg a felületén.
3. Védelem a fényszennyeződéssel szemben/hármas hatás: UV (Ultraviola) - IR (infravörös) - BL (kék fény) elleni védelem. Igen mindhárom ellen kell védekezni. A legújab kutatások szerint, a best of kozmetikai cégek már ügyelnek erre.
A CityProtectTM spf 50 fő összetevőjének köszönhetően (nyári orgona), védi a barrier integritását, gyulladás- csökkentő hatású, stimulálja az elasztin szintézist és gátolja a hiperpigmentáció kialakulását. Könnyed légies formula, a zsírosabb bőrre önállóan krémként is használhatod, a szárazabb bőrre először a nappali hidratálód vidd fel, majd a tetejére kend a CityProtectet.
 
A személyre szabott ajánlat segítségével olyan bőrápoló programot állíthatsz össze, mely segítségével a bőr nemcsak fiatalos, ragyogó és üde lesz, hanem a megfelelő védelmet is biztosítod számára már a tavasz első napsugaraitól kezdve.
 
(forrás: Matis.hu)