Divattippek

Alcím: Szeretnél új színt, új stílust az életedbe? Itt találsz néhány tanácsot! 
AltAltAltAlt
Farmer minden testalkatra
Neked melyik áll jól?
2019-03-10 16:15
...

Farmert mindannyian viselünk, megunhatatlan darab, töretlen a sikere évtizedek óta. Sokoldalú, nem fog rajta a divat, minden korban megtalálja a stílusát. Milyen szabás áll jól Neked?

A nagyon szűk szárú, azaz Skinny. Teljesen testhez simuló, innen is ered a neve, a szinte második bőrként viselkedő ruhadarab. Ma egyre kevesebbet látok és valljuk be nagyon keveseknek áll jól. Csak erős kritikával viseld! Mivel tökéletesen kiadja az alakot, tökéletes alak is kell hozzá. Csak akor viseld, ha vékony és arányos, formás testalkatod van. Tehát ha ceruza, vagy homokóra alakkal bírsz. Viselheted sportosan tornacipővel, vagy elegánsan tűsarkúval. Kényelmes viselet télen csizmával, vastag lezser pulcsival. Általában rugalmas anyagból készül, magas vagy alacsony dzerékkal, hossza a bokacsont felett ér véget. Fontos! ... nem üzleti viselet.

Az Egyenes szárú farmer szinte minden testalkatra illik. Kivételek a nagyon vékony hölgyek, mert elvesznek benne, lötyög rajtuk és még vékonyabbnak tűnnek. Kerüld ha téglalap a testalkatod, mivel ez egy kicsit szögletesebb fazon. Kitűnő választás ha homokóra, körte, vagy eper testalkatod van. Remekül formálja a csípőt és a pocakot, egyensúlyba hozza az alsó és felsőtested. Ez a fazon blézerrel, fehér inggel remekül viselhető munkahelyen is. Variáld lapos vagy magas sarkú cipővel, de hordhatod bokacsizmával is. 

A trapéz farmer ma újra divat, csak újragondolva. Szépen formálja a csípőt. Ha magas a derékszabása, csodás derékvonalat varázsol. Szépen nyújtja az alsó tested, hosszú lábakat mutatva, ezzel egyidőben a felső testet kissé rövidíti. Pont ezért nagy mellű hölgyeknek nem ajánlom, aránytalanná teszi a felsőt a magasított derékvonal. Plus size testalkattal csak alacsony derékkal viseld! Hossza lehet boka fölött végződő vagy nagyon hosszú, szinte földig érő. Ezt a testmagasságod szabályozza. Csak akkor ajánlom neked, ha vékony a lábad. A farmer merev tartása volument ad az alsótestnek, ezért a széles combot még jobban kiadja. Érdemes tudnod, hogy a magas derék mindig nagyobbnak mutatja a popsit. Tehát ideális ha homokóra (mint minden más fazon, ez is jól áll neked),  ceruza vagy V testalkatod van. A kissé szögletes testalkaton mutat a legjobban és inkább vékonyakon. Ha nem farmer az anyaga, hanem valami könnyű esésű, libbenő anyag, akkor a körte alkat is viselheti. Még egy “apróság” ... alacsony testalkattal ne hord, ... összenyom. Inkább bohókás stílust kölcsönöz, így nem munkahelyi viselet.

A Moms jeans egy újabb szín a palettán, a skinny ellentéte. Kényelmes szabása miatt remek társunk a hétköznapokban. Combnál kicsit bővebb, lefelé szűkülő fazon,  a régi répanadrágra hajaz. Derékban magasabb, nőies szabás, bátran lehet benne hajlongani nem fog lecsúszni. Viselheted nyáron bokánál feltűrt szárral papuccsal, vagy mint minden farmert magas sarkú cipővel, lezser eleganciát adva a hétköznapoknak.