Alt
2023-07-07 12:00
...

Olyan sokat hallani a különféle bőrápolási irányzatokról, mint az anti-aging, slow-aging és pro-aging, de vajon mi is az érdemleges különbség közöttük? Honnan fogod tudni, hogy neked mire van szükséged? Ebben leszek most a segítségedre!

Ismerd meg önmagad!

Mielőtt bármilyen kezelésbe bele kezdenél, nagyon fontos, hogy alaposan kiismerd magad. Ebbe nem csupán a bőröd állapota és annak kezelési eljárása tartozik, hanem saját személyiséged alapos vizsgálata is, aminek segítségével megállapítható, hogy mire is van szükséged valójában. Legyen szó bármilyen kezelésről, fontos, hogy az eredmény mindig hiteles legyen önmagad számára és a külső szemlélőknek is. Ha ezt az elvet szem előtt tartod, akkor nem érhet meglepetés és mindvégig hű maradhatsz önmagadhoz korodtól és bőröd állapotától függetlenül is. 

A sikeres kezelések másik kulcsa a helyes önértékelés, ami segít abban, hogy ne akarj teljesen új külsőt drasztikus módszerekhez folyamodva. Azok, akik elfogadják magukat, sokkal jobb eredményeket érhetnek el, hiszen végig az újraépítkezés, nem pedig a teljes átváltozás lesz a cél. Nem valaki másnak kell lenned, hanem önmagad legjobb verziójának!

Mit jelent az anti-aging?

Kezdjük az egyik leginkább ismert eljárással, az anti-aging bemutatásával, amit napjainkban nagyon sokan választanak, különösen a középkorú hölgyek és urak. A nevéből adódóan itt a valódi korral járó természetes öregedési folyamatok visszafordítása a cél, vagy legalábbis azok minél hatékonyabb elrejtése. A kezelések során speciális eljárásokat végeznek, amelyek támogatják a bőrt egy korábbi, feszesebb és vitálisabb állapot elérésében. Ennek többféle módja lehet, az eszközöket mindig egy személyes konzultáció és diagnosztika előzi meg, amikor körvonalazódik, hogy pontosan mire is lesz szükség a kívánt cél eléréséhez, a valódi kornál fiatalabbnak tűnő bőr kialakításához.

Mit jelent a slow-aging?

A slow-aging elgondolás már egy fokkal „megengedőbb“ az öregedéssel kapcsolatban. Az ilyen típusú bőrápolás már nem akarja minden áron visszafordítani az idő kerekét. Az öregedésre egy természetes és pozitív dologként tekint, amellyel egyetlen feladat van: annak lelassítása, valamint a bőr normál egészségének megőrzése. Az ilyen típusú kezelések során nem az a cél, hogy a bőr a korát meghazudtoló állapotba kerüljön, sokkal inkább annak természetes, korra jellemző textúrájának elérése, a regeneráció támogatása. Ilyenkor törekednek arra, hogy a természetes folyamatok a lehető leglassabban menjenek végbe, így egy egészséges külsőt megalkotva.

Mit jelent a pro-aging?

A pro-aging már aligha ismert az idősődő társadalom körében. Ennek oka, hogy csak kevesen gondolják úgy, hogy az öregedést egyfajta ünnepként kell felfogni, aminek visszafordítására egyáltalán nincs szükség. Természetesen itt sem cél, hogy a bőr egészségtelen állapotba kerüljön, sokkal inkább a kialakult elváltozások, mint a ráncok, pigmentfoltok ápolására, azok kiemelésére koncentrál.

Melyik a számodra megfelelő?

A tökéletes bőrápolási metódus megtalálásához elengedhetetlen, hogy részt vegyél egy szakértrő által végzett diagnosztikán, ahol egyértelműen felmérjük bőröd jelenlegi állapotát. Ezt követően fontos tisztázni, hogy pontosan hogyan érzed magad a bőrödben, mi a célod a kezelésekkel rövid- és hosszútávon egyaránt. 

Ha mindezekre megtaláltad a választ, akkor a szakember segít neked a tökéletes bőrápolási eljárás megalkotásában. Jó hírem van, mert, ha pont ilyen személyt keresel, akkor jó helyen jársz, a Kékpúdernél örömmel segítek neked! A konzultáció végére felállítunk számodra egy bőrápolási tervte, és ha készen állsz, bele is vághatunk! Itt tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Most, hogy már ismered a bőrápolási irányelveket, eljött az idő, hogy a tettek mezejére lépj; én örömmel segítek neked terveid megvalósításában! KATTINTS IDE ÉS JELENTKEZZ BE HOZZÁM ONLINE!