bőrdiagnosztika a bőrápolásban
2023-04-14 00:00
...

Hol vásárolj kozmetikai termékeket?

Ha a ruhavásárlásnál igaz, a kozmetikumoknál még inkább, hogy a nők abszolút impulzusvásárlók. Kit ne lehetne meggyőzni egy jó illattal, egy csinos üvegcsével? Ezt azonban nem csak a pénztárcád, de a bőröd sem szereti. 10 ok, hogy miért érdemes életedben legalább egyszer részt venni egy bőrdiagnosztikán, mielőtt kozmetikum-soppingra indulnál!

10 érv a bőrdiagnosztika mellett

Személyre szabott ápolás 

A bőr, ami rajtad van, nem váltható le, mint egy rossz ápolóval kezelt cipő vagy táska. Ha random dolgokat kensz rá, az akár örökké látszani fog. Az eredményesség tekintetében igazából akkor jár jól a bőr, ha egy, neki tökéletesen megfelelő termékcsaládot használsz a leírásnak megfelelően. Ehhez pedig nem fogsz segítséget kapni a drogéria polcai között bóklászva.

A váltogatás nem tesz jót a bőrödnek

A kozmetikumok folyamatos cseréje épp olyan rossz a bőrnek, mintha nem is kezelnéd semmivel. Egyszerűen hatástalan lesz a kozmetikumokra fordított idő és energia. A rendszertelenség oka általában az, hogy nem tudod, mi a jó a bőrödnek. Könnyű kapkodásba kezdeni, és ezzel nagyobb kárt tenni.

Tudatos vásárló lehetsz

Egy személyes bőrdiagnosztikával elősegítheted a tudatos vásárlást: ez jobb a természetnek, a bőrnek, és még olcsóbban is jössz ki! Már csak azt kell kiválasztanod, hogy pontosan milyen terméket szeretnél hosszútávon is alkalmazni. 

Akár online is igényelheted a diagnosztikát

Akár már online módon is igényelheted bőröd elemzését, így nem kell utaznod, amivel időt takaríthatsz meg. Kitűnő megoldás, ha nagyon elfoglalt vagy.

Minden megtudhatsz bőrödről és a szükséges ápolásról

Nálam nemcsak megismerheted a bőrödnek legmegfelelőbb tisztítási és ápolási csomagot, de ezeket össze is állítom neked. Sőt, azt is megtanítom, hogyan használd a benne található termékeket helyesen! 

Pénzt takaríthatsz meg

A reklámok és az impulzusvásárlás rengeteg pluszköltséget és rettentő terhelést jelent a bőrnek. Egy alapos felméréssel tudatosan elkerülheted, hogy rád sózzanak egy századik csodaszert, ami nem is igazán jó neked. 

Lelassíthatod az idő múlását

A célzott bőrápolási rutin kialakítása sok-sok évvel megfiatalíthatja a bőrt, és a későbbi öregedési jeleket is lassítja. 

Életmódodat is megvizsgáljuk

Minden érted és a te igényeidhez szabva történik majd: nem csak a bőröd állapota, de a szokásaid, életstílusod is figyelembe veszem. Nem mindegy, hogy valaki táncosnő, és ezért a bőrének rengeteg festékkel kell megbirkóznia, vagy egy vidéki kertész, akinek a túl sok napsütéssel és széllel kell napi szinten szembenéznie.

Egy helyen megkapsz mindent

A kielemzést követően össze is állítom a számodra egy ideális csomagot, így nincs utólagos, hosszas utánajárás, boltról-boltra, online shopból online shopba tévelygés. Rengeteg időt spórolok neked!

Nem sok idő a diagnosztika

Csak 30 perc az életedből, aminek a végén bőrdiagnózist kapsz, és egy pontos leírást a teendőkről, aminek segítségével kialakítható egy egészséges és fenntartható bőrápolási rutin. Jelentkezem szépségápolási konzultációra itt

A bőrdiagnosztikával megtámogatott vásárlás a legjobb módja a bőrápolásnak, nem véletlen mondogatták régen: „nem vagyok olyan gazdag, hogy az olcsót vegyem.” Az olcsónak vagy egyszerűbbnek tűnő megoldás később megbosszulhatja magát. Egy tudományos alapossággal elkészített bőrdiagnosztika évekre segít a megfelelő termékek kiválasztásában és használatában!