MultiMaszk doboz
  • kategória:
  • ár:
    11 480 Ft
  • info:
    Otthoni bőrápoló maszkok

Az új trend a tudatos bőrápolás. Nincs ez másképp a Matis házatáján sem. 4 már eddig is bizonyított maszkját csomagolta egy dobozba. Mindegyik maszk lágy finom krémes állagú, azzal a bizonyos andalító Matis illatokkal.

1. Szem és ajakápoló maszk: ez nem csupán egy maszk, hanem finom ápoló krém, melyet egész éjszakára fent hagyhatsz a szemkörnyékeden és az ajkadon. Intenzív segítség az érzékeny irritált területnek. Fehér méhviaszt és tengeri elasztint tartalmaz. Sheavajat, tápióka gyöngyöt, vadmangó vajat, kudzugyökér (izoflavonoidok) kivonatot tartalmaz.

2. Cromatic maszk: komfortot, megnyugvást ad az érzékeny kipirosodott bőrnek. Hagyd addig hatni az arcodon amíg a szép rózsaszínből csillogó zölddé nem változik, miközben az értékes hatóanyagok felszívódnak a bőrödbe.

3. Fiatalító hidratáló maszk: rugalmassá teltté teszi a bőröd az intenzív hidratáló hatásának következtében. Igazi fiatalító krémmaszk. Lila orchidea kivonatot, tőzegáfonya kivonatot, kókum vajat és sheavajat, valamint hyaluronsavat, NMF-t (természetes hidratáló  faktorok), aquareguilt (nedvességszabályozó komplex)  tartalmaz. Igazi hatóanyagbomba!

4. Agyag maszk: segít csökkenteni a faggyútermelést, meköti a bőrfelszín felesleges zsírrétegét. Valódi segítség a T zónának! Matisebo system komplexet (fagyúzsabályozás) és sárga agyagot tartalmaz finom krém formájában. Enyhén száradó maszk.

A 4 maszkot váltogasd kedved és bőrállapotod szerint. Mindegyik maszk 20ml krémet tartalmaz. Számtalan alkalomra, de minimum 20 alkalomra elegendő. Kend föl, pihenj,lazulj.

Termék jellemző: újdonságok
AltAltAltMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.