Hogyan öltözz stílusosan?

JÚNIUS 29. 17 - 18 óra

Mi az ami megakadályoz abban, hogy stílusosan öltözz?

Stílustanácsadóként gyakran tapasztalom azt, hogy a hozzám fordulók akarnak is változni, meg nem is. Nagyon fontos, hogy mielőtt belevágsz egy stílustanácsadó programba, legyél tisztában a te mumusaiddal. Mi az ami téged akadályoz, abban, hogy változni tudj? 

Ebben az ingyenes workshopban arra mutatok rá, hogy mi az, ami a Te stílusod adja. Melyek azok az összetevők, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy csinosan tudj öltözni. MIndig, a hét minden napján, nem csak alkalomszerűen. Akkor lesz helyén a stílusod, ha minden nap, a hét minden napján tudod hozni ezt a formát. Ráadásul könnyedén. Nem izzadtságszagú ez az öltözködés dolog, nem nehéz minden nap csinosan öltözni, csak tisztában kell lenned pár ténnyel és praktikával. Sőt a lényeg az, hogy csináld lazán, ne erőlködj, mert az meglátszik rajtad.

Jelentkezz erre az ingyenes online workshopra, ha tudni szeretnéd azokat a fontos dolgokat, amelyek nélkül nem fogsz tudni csinosan öltözni a hét minden napján, nem csak akkor, amikor ünnep van, vagy valamilyen jeles eseményre készülsz.

  • Tudd, hogy a stílus nem testalkat kérdése, nem életkor kérdése. ugyanúgy tud stílustalan lenni egy vékony testalkatú hölgy, vagy egy fiatal, mint ahogyan egy molett, vagy egy érett korú nő, férfi.
  • Itt az alkalom, tudd meg, melyek azok a valós vagy elképzelt akadályok, melyek gátolnak céljaid elérésben?
  • Külső és belső akadályaid, melyekkel le kell számolnod.
  • Vállaj felelősséget magadért!
  • Mindig van másik út, mely a Te utad.
  • Hogyan juthatsz el a számodra tökéletes megjelenésig?

Az online workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérlek töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot. Fontos, hogy az emailcímed írd be, mert arra fogod a belépési  linket megkapni. Minden egyéb fontos tudnivalót az emaildere fogsz megkapni.
Megrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.