Szempillaspirálok

Az olasz nők tudják mi áll jól nekik. Fittyet hánynak a korukra, smink nélkül ki sem mozdulnak az utcára. A szempillaspiráljaik igéző tekintetet varázsolnak, mellyel élnek is a hétköznapokban. Az olasz KARAJA márka hamisítatlanul adja át a déli nők életszeretetét.

 

Lash DesignLash Designe 7 ml

Azonnali látványos hosszabbítást és dúsítást biztosít  Az innovatív szlikon applikátornak köszönhetően különválasztja a szempillákat. Lágy, krémes dúsító összetétele gyengéden tapad a pillákra. A tápláló komplexum B5 pro-vitamint és mandulaolajat tartalmaz, amely segíti a pillák növekedését és védi őket a kiszáradástól. A tökéletes hatás elérése érdekében a szempillaspirál keféje változó geometriájú, egy térfogatnövelő és egy fésű zónából áll a szempillák formázására.

Ára 7995 ft

Lash MasterLash Master 9 ml

3 az 1-ben szempillaspirál, attól függően, hogy milyen hatást kíván elérni. Próbálja ki a különféle felviteli technikákat! 1-es verzió: Volummennövelő hatás 2-es verzió: Dúsító hatás Az 1-es és 2-es verzió együttes használatával pedig abszolút professzionális hatás érhető el. A KARAJA különleges Lash Master szempillaspirálja extra volumennövelő és maximális dúsító hatású az elragadó tekintetért és a tökéletes megjelenésért. Ez az új, professzionális termék különleges textúrájával és egy egyedi applikátorral segíti az egyéniséghez és az alkalomhoz illő megjelenés kialakítását mindössze két lépésben. A termék keratint, panthenolt és E Vitamint tartalmaz.

Ára 7995 ft

 

Zero GravityZero Gravity 14,5 ml

A Zero Gravitáció hatásért kiemeli, volumenizálja és felemeli a szempillákat. Az exkluzív, hajlékony és íves keféjének köszönhetően a szempillákat a tövétől a végéig eléri, és meglepő hatást eredményez. Az energetizáló hatásért Gyémánt port, a tápláló hatásért Argán olajat tartalmaz, hogy a szempillák mindig kényeztetve és tökéletesek legyenek.

Ára 8595 ft


Megrendelem

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!
Alt