Szemápolók

A MATIS globális megoldást nyújt erre a problémára: szemápoló sorozatával hatékonyan kezeli az öregedés jeleit, feszesíti a szemkörnyék bőrét, csökkenti a duzzanatokat, jelentősen mérsékli a sötét karikákat, ráadásul az érzékeny szemkörnyékkel és a szempilla-hosszabbítással rendelkező hölgyek is biztonsággal alkalmazhatják a készítményeket.

Szemránc krémek

Relax eyes  15 ml

A nagy keringés javító! Fáradtság, zárt tér, egész nap monitor jellemzi az életed? Időnként pihentetni kell a szemed, visszahidratálni és csökkenteni a karikákat! Gél-krémes firss textúra pumpás kivitelben.

Fő hatóanyagok: intenzív peptid, matcha-tea főzet, valamint koffein és feszesítő összetevők.

Ára 17.860 ft

Global eyes 15 ml

Ütős  anti-ageing kezelés ránckezelő peptiddel.  Egyszerre kezeli a ráncokat, karikákat, duzzanatokat. Mint a neve is mutatja, globális krém. Ezt válaszd ha több problémával küzdesz. 

Fő hatóanyagok: pentapeptid, mikroalgából kinyert AlguoLift, selyemakác kivonat.

Ára 23.010 ft

Lifting eyes 15 ml

Tipikusan a megereszkedett szemhéjra, vagy annak megelőzésére. Ha azt érzed, hogy laza a kötőszöveted testszerte, ne várd meg, míg a szemhéjad megindul lefelé. Pufi szemhéj, bye bye!

Fő hatóanyagok:  Feszesítő komplex (simítja a ráncokat), mikroalgák (fokozza a bőr feszességét, csökkenti a duzzanatokat), matcha-tea: relaxál, eltünteti a stressz jeleit.

Ára 19.950 ft

Recomfort eyes 20 ml

Extra táplálás! Igen táplál, regenerál. Helyreállítja a száraz, kiszáradt és beráncosodott szemed. Már egy éjszaka is csodákat művel. Ha kicserepesedett a szájad, vagy gyakran használsz rúzst, kenj belőle az ajkaidra. Tubusos krémmaszk.

Fő hatóanyagok: tengeri elasztin, tápláló viasz    Ára 15.010 ft

 

The Eyes cream 15 ml

Ő az aduász ha elmúltál már 50. Globális anti-ageing, mindent is kezel, de a legjobb, hogy az alapoknál, a sejtosztódásnál teszi rendbe a dolgaid.A kaviár fehérjéje a leginkább hasonló a bőrünk fehérje állományához. Bőrödre hosszú távon vigyáz. Különleges fekete zselé állaga bőrrel érintkezve láthatatlanná válik.

FŐ HATÓANYAGOK Francia kaviár kivonat: különösen magas fehérje és aminosav tartalmának köszönhetően, a kaviár kivonat tápláló, hidratáló és ásványi anyag pótló tulajdonsággal bír. Jótékony tulajdonságai megvédik a bőr szerkezetét a leépüléstől, a bőr rugalmasabbá válik. Felveszi a harcot a szabad gyökök ellen és védi a sejt szerkezetét az oxidatív károsodástól. / Firmactiv kivonat: ez a vegyület a matrikinek és egy aktív növényi alapú kivonat egyesített erejével erősíti a bőr 3D hálozatát, javítja a bőr feszességét és tonizál./ Tengeri kollagén: anti-ageing összetevő. Az aminosav összetétele nagyon hasonlít az emberi kollagén összetételéhez. Simítja a ráncokat, megakadályozza a kollagén természetes lebomlását, erősíti a sejtek közötti kohéziót és revitalizálja a bőrt, feszesebbé és tónusosabbá téve.

Ára 37.925 ft

 

Smink lemosók

Biphase eyes 150 ml

Kétfázisú szemfesték-lemosó, speciálisan a vízálló termékekhez. A szemkörnyék tökéletes tisztítását teszi lehetővé, különösen ajánlott a vízálló smink eltávolításához. A vizes fázisa átlátszó, míg az olajos része kék színű. Gyorsan távolítja el a tartós sminket és mellette lágyan ápol. A lemosó nem hagy filmréteget a lemosást követően.

                                      Ára 8.690 ft

Infusion eyes 150 ml

Lágy szemtonik, mely tökéletes a smink eltávolításához és szemborogatáshoz is. Csak feküdjön le, amikor ég és elfáradt, karikás a szeme, takarja be tonikkal átitatott vattakoronggal. Pihenjen 15 percet. Komfortérzetet és azonnali frissességet biztosít a bőrnek. A szemkontúr puha lesz és nem szárad ki. Élénkíti a fáradt szemkörnyéket.

                                       Ára 10.460 ft

 

Micell eyes 150 ml

Sminklemosó, mely alkalmas épített műszempillákhoz is, gyengéden távolítja el a szennyeződéseket a legérzékenyebb szemkörnyékről is. Figyelembe veszi és segít megőrizni a bőr mikroflórájának egyensúlyát. Azonnali felfrissíti a bőrt és relaxációt biztosít.

Ára 10.055 ft


Megrendelem

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!
Matis