Növényi őssejtes kezelés - Cell expert Solution

Cell-Expert kezelést a Cell Expert szérum ihlette, fehér rózsa őssejtekkel és az ikonikus alginát maszkkal. Egy globális és átjárható kezelés, mely minden korosztályhoz és minden bőrtípushoz illeszkedik, fiatalos feltöltést eredményezve.

A fehér rózsa őssejtjei egyesülnek a manuális technikákkal, számos pozitív tulajdonságának köszönhetően sugárzó, ragyogó és feltöltött megjelenést kölcsönözve a bőrnek. Az ápolás mellett mély relaxációt biztosít, a hatékony technikákat magával ragadó érzékszervi élménnyel kombinálja. 

A legújabb kutatások szerint a felnőtt őssejtek aktivitása a kor előrehaladtával gyengül. Az őssejtek a sejtek regenerálódásának, illetve ebből adódóan az új bőrsejtek létrehozási folyamatának alapjai. Nélkülük nincs regenerálás, nincs védelem, szerepük tehát jelentős. A cél az, hogy a bőrt megfelelő egészséges állapotban tartsuk, hogy minél tovább megőrizze őssejt állományát.

A növények erőteljes önregeneráló képességét vizsgálva a kutatások bebizonyították, hogy a növényi őssejtek alkalmasak az öregedés hatékony lassítására és a károsodott bőr helyreállítására.

Ezt az új ‘Cell Expert arckezelést a márka ikonikus termékei ihlették, hogy megkülönböztető, több tudomány-területen átívelő szépségápolási élményt hozzanak létre. A kezelés középpontjában a Cell Expert Kit áll: Cell Mask + Cell Essence: az ultra-regeneráló hatásért.

A kezelés hatásai:

 • hidratál
 • simít
 • aktív elemekkel tölti fel a bőrt
 • optimalizálja a bőrsejtek védelmét
 • fiatalító hatás

A kezelés fő hatóanyagai:

 1. A fehérrózsa növényi őssejtjei védik a bőrünk őssejt állományát, úgy hogy az őssejt környezetét védik. Nem közvetlenül a bőr őssejtjeinek működésébe avatkozik be, nem is közvetlenül táplál, hanem közvetve, a működéséhez biztonságos környezetet hivatott támogatni. Erősítik az UV elleni védekező rendszerüket és támogatják aktivitásukat.
 2.  A komplex másik alkotóeleme a borsóból származó peptid. Ő egy újonnan felfedezett növényi alapú anti-ageing polipeptid molekula, melyet borsócsírából vonnak ki. Ő egy jelző peptid, (anti-proteáz peptid) célpontja a bőr rostrendszere. Védi a kollagént és az elasztint a fehérje bontó proteázoktól, így gátolva azok lebomlását. A borsó peptidek serkentik, aktivizálják és vitalizálják a bőr őssejtjeit, melyek fontos szerepet játszanak a szövetek javító folyamataiban,Extra hatása: hosszantartó hidroregulátor, vagyis gondoskodik a kötőszövetek magas víztartalmáról, azáltal, hogy fokozza a glükózaminoglikán (GAG) termelését.
 3. A Cell Mask fő hatóanyaga az ARGIRELINE skinImpulse komplex, - a mimika miatti ráncokon segít javítani, méghozzá a mimikai izmok ellazításával. Az Argeline egy peptid technológia, amely befolyásolja az ideg és az izom közötti kommunikációt, oly módon, hogy blokkolják az ingerület átvivő anyagokat. Így a gátlóhatás miatt kevesebb acetil-kolin jut el az izomreceptorokhoz, ezáltal az izmok nem tudnak olyan erősen összehúzódni és gyorsabban is regenerálódnak.

A ráncok mélysége finomodni kezd a csökkent izomműködés következtében. Emellett serkenti a kollagén képződését, így javítja bőr nedvességtartalmát, rugalmasságát, puhaságát.

Annál hamarabb tudjuk késleltetni a ráncok megjelenését, minél hamarabb kezdjük el használni ezt a technológiát.

Egy globális és átjárható kezelés, mely minden korosztályhoz és minden bőrtípushoz illeszkedik, fiatalos feltöltést eredményezve.

Megrendelem

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!
Fekvő nő arcára kozmetikai ecsettel arcpakolást kennek.
 • ár:
  28 500 Ft
 • egység:
  75 perc
 • Egy globális és átjárható kezelés, mely minden korosztályhoz és minden bőrtípushoz illeszkedik, fiatalos feltöltést eredményezve.