Alt

kozmetika

Alt

stílusiskola

Alt

újdonságok

akciók

LE JARDIN CORRECTIVE

Tartalma az antiaging Hyalu Age krém és a Hyalu Flash gélmaszk. A maszk ajándék ebben a csodás tavaszi dobozban.


tovább...  

akciók

LE JARDIN PRÉVENTIVE

Tartalma az extra hidratálást adó Hydra Mood szérum és a városi nők City Mood krémje. A krém ajándék ebben a csodás tavaszi dobozban.


tovább...  

akciók

LE JARDIN FONDAMENTALE

Tartalma a bőrszerkezet helyreállító Authentic Beauty krém és a karikákat kezelő Relax eyes szemápoló. A szemkrém ajándék ebben a csodás tavaszi dobozban.


tovább...  

akciók, újdonságok

White Gold csomag

Nem lehet elég korán kezdeni a bőr öregedés elleni védelmét. Ez a csomag tökéletse választás hozzá, extra magas hatóanyagtartalommal.


tovább...  

akciók, újdonságok

Yellow Gold csomag

Globális anti-ageing szemápoló a ráncokra, karikákra és duzzanatokra 3 kombinál hatással. Ajándék kétfázisú sminklemosóval, mely tökéletesen és kíméltesen tisztítja le a szempillaspirált, a vízállót is.


tovább...  

akciók

Reponse fondamental csomag

AUTHENTIK BEAUTY KRÉM

KONCEPCIÓ
Ez az ikonikus MATIS ápoló, beburkoló textúrája minden bőrtípusra megfelelő. Regenerál, stimulál, hidratál és védelmez. Hatóanyagai évtizedek óta változatlanok. A bőr visszanyeri ragyogását és szépségét, valósággal újjászületik. Ez az alapkrém az egyik a legkedveltebb MATIS krém az azonnali szépítő hatása miatt.


tovább...  

akciók

Reponse Correctiv csomag Akció

Két modern technológiájú termék egy dobozban. Az arckontúrt emelő Lifting krém és azt megelőző kezelésként használható Face Renew intenzív bőrradír, felveszi a harcot a kontúrok elvesztése ellen. A Parisien doboz most kedvezényes áron érhető el, korlátozott ideig.


tovább...