• ÜDVÖZÖLLEK 
  AZ OLDALAMON

  a Kék Púder oldalán. Hosszú út vezetett idáig, s lettem azzzá, aki vagyok. A Kék Púdert 1998-ban alapítottam, átesett kisebb-nagyobb változáson, fejlődött, érett s lett azzá, ami. Mindenki megtalálja benne azt, amit keres ...

 • SZERETEM MEGADNI, 
  AMIT KERESEL

  Ha egy-két nyugodt órára vágysz ami megszépít, akkor azt. Ha keresed a stílusod, mert változott az életed, akkor azt. Ha egy szép sminket szerenél, ami bájossá teszi  az arcod vagy egy pakolsát, ami sugárzóvá a bőröd várlak!

 • MEGBILLENT 
  AZ ÖSSZHANG?

  Nálam az összhang a lényeg. Kezelek, masszírozok, sminkelek, s öltözködési tanácsot adok, közben beszélgetünk vagy hallgatunk, amire épp szükséged van. Csak legyen minden a maga idéjében és helyén! Mert Te vagy a legfontosabb!

 • SZENVEDÉLYEM  
  A MEGJELENÉSKULTÚRA

  Szeretem a jólöltözöttséget, férfiaknál s nőknél egyaránt, a sminkelt női arcot, az ápolt bőrt, a rendezett frizurát. Kozemetikai tanácsot adok, híve vagyok a tudatos bőrápolásnak. Keress, ha neked is segíthetek!

VÉLEMÉNYEK

Vonzódom az esztétikához minden területen. Legyen szó térrendezésről, konyhaművészetről vagy megjelenésről. A harmónia megnyugtat. A színek és formák harmóniája, a részletek összhangja. Az arányok, a mérték, az egyensúly kulcsszavak az életemben. Valahol ezt a génjeimben hordozom. Feltett szándékom minél több embernek megmutatni, hogy az esztétikus megjelenés nem kiváltságos dolog, nem is különösebben nehéz, hanem egy kis tudatossággal, odafigyeléssel a mindennapjaink része lehet.

tovább...

GYAKORI KÉRDÉSEK

Amikor anno kiléptem “A Földes” kapuján, majd elvégeztem a két éves kozmetikus sulit, úgy gondoltam, hogy enyém a világ, soha többé tanulás. Ehhez képest már három évre rá, újra padba ültem, hogy mesterkozmetikus legyek, s ez a folyamat sosem állt le. Mindig találtam (vagy engem talált meg) egy olyan terület, ami lelkesedésbe hozott, hogy tovább képezzem magam. Jöttek szép sorjában az újabb papírok, főiskola, továbbképző tanfolyamok, stylist képzés, a coaching ... szép lassan minden a helyére került s összeérett bennem. Ma már nem mondom azt, hogy soha többet, annyi érdekes dolog van, s egyre csak azon izgulok, hogy belefér-e még?

tovább...