ÜDVÖZÖLLEK AZ OLDALAMON

A Kék Púder oldalán. Hosszú út vezetett idáig, s lettem azzá, aki vagyok. A Kék Púdert 1998-ban alapítottam, azóta átesett kisebb-nagyobb változáson, fejlődött, érett s lett azzá, ami, hogy megtaláljon Téged.

Kishonthy Csilla

SZERETEM MEGADNI, AMIT KERESEL

Ha egy-két nyugodt órára vágysz ami megszépít, akkor azt. Ha keresed a stílusod, mert változott az életed, akkor azt. Ha egy szép sminket szeretnél, ami mosolygóssá teszi az arcod, várlak.

Kishonthy Csilla

Szenvedélyem a kulturált megjelenés

Szeretem a jólöltözöttséget, a sminkelt női arcot, az ápolt bőrt, a rendezett frizurát. Kozmetikai tanácsot adok, megtanítalak hogyan sminkeld ki magad, megmutatom, hogyan öltözködj, hogy mindenki utánad forduljon. A vonzóan elegáns női megjelenés Neked is jár.
Kishonthy Csilla

MEGBILLENT AZ ÖSSZHANG?

Nálam az összhang a lényeg. Arcot ápolok, sminkelek, öltözködési tanácsot adok, közben beszélgetünk vagy hallgatunk, amire épp szükséged van. Csak legyen minden a maga idejében és helyén! Mert Te vagy a legfontosabb!
Kishonthy Csilla

Kihez szólok

 Az igazság az, hogy 54, de még maga előtt is letagadja. Gyakran néz tükörbe és elgondolkodik azon, hogy hogyan is jutott idáig. Alapvetően jól néz, legalábbis úgy érzi, hogy vannak egész jó napjai. Mondjuk, akkor, amikor kijön a fodrászától, kozmetikusától. Lehet kellene egy új hajszín? Most olyan seszínűbarna. Vajon tetováltassa a szemöldökét? Már a botoxon is gondolkodott, de még nem érzi késznek magát rá. Alapvetően még össze tudja kapni magát, egy kis sminkkel szépnek is mondható. De mindig ugyanazt a sminket csinálja, amit fiatalon talált ki magának. Na igen akkor még 20 éves volt és minden jól állt neki. Azóta, már vannak szarkalábak a szeme körül és az a bizonyos méregránc a szemöldöke között is mélyülni látszik. Na jó a mosolyában még van némi báj. Mindig is szerette a bizsukat, de valahogy mintha megkoptak volna, mintha már nem állnának jól neki. Mintha kiveszett volna a fény az arcáról.

VÍZIÓ

Vonzódom az esztétikához minden területen. Legyen szó térrendezésről, konyhaművészetről vagy megjelenésről. A harmónia megnyugtat. A színek és formák harmóniája, a részletek összhangja. Az arányok, a mérték, az egyensúly kulcsszavak az életemben. Valahol ezt a génjeimben hordozom. Feltett szándékom, hogy minél több nőnek megmutassam, hogy az esztétikus megjelenés nem kiváltságos dolog, nem is különösebben nehéz, hanem egy kis tudatossággal, odafigyeléssel a mindennapjának része lehet.

KÜLDETÉS

Küldetésem, hogy megmutassam neked azt a csodálatos nőt, akinek álmaidban elképzeled magad.

BŐVEBBEN