Kiscsoportos sminkfoglalkozás

Következő időpont: Október 9. 16.30-18.30

A smink számomra varázslat. Metamorfózis. Általa bármi lehetek, amikor tükör elé állok, valami különleges dolog születik. Pont az, amire szükségem van, mert a lelkem vezeti a kezem. Annyira szeretném ezt az érzést átadni neked! A smink nem arról szól, hogy elfedjük az arcod, hanem pont arról, hogy felfedjük arcod elrejtett szépségeit. Minden kornak megvan a szépsége, minden ráncnak van története és minden szem képes csillogni. A NŐ, ha szépnek érzi magát, bármire képes, akár a hurrikán nyomot hagy maga után.

Csilla

 

A foglakozásaim maximum 3 fővel zajlanak, hogy kellő figyelmet tudjak mindenkire fordítani.

Foglald le a helyed a leghamarabbi időpontra! Irány az online időpontfoglaló!

 

Az időpontokra itt foglalhatsz helyet: időpontok  Foglalás után kapsz emailben egy díjbekérőt, melynek kiegyenlítése után válik a foglalásod véglegessé.

A smink minden nőnek jól áll! Kivétel nincs. Az igaz, hogy el lehet rontani és nincs kiábrándítóbb egy elrontott sminknél. Nos, hogy ezt elkerüld, megtanítalak arra, hogyan készítsd el különböző sminkjeid. Egy foglalkozáson egy típusú sminket készítünk el, azt fogod begyakorolni az útmutatásommal. 

Leggyakrabban a hétköznapokban használható nappali sminket tanítom, de bármely kérés lehetséges. Üzenetet is küldhetsz lent. mail

maximum 3 fő

Megrendelem

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!
Egy hölgy ízléses sminkes eszközöket nézeget egy asztalon