Lifting kezelés
 • kategória:
 • ár:
  16 500 Ft
 • egység:
  80 perc
 • info:
  40 éves kortól

Lifting hatású kezelés – Lifting Resculpting Treatment

Matis kezelési protokollok szerint végezzük minden kezelésünket. Ez biztosítja az élménykezelést, a minőséget és a hatónyagtartalmat. A kezelésekben nem csupán az arc van fókuszban, hanem a szem, az ajak, a dekoltázs, a karok és a fejbőr is.

A Lifting kezelés a plasztikai sebészet kozmetikai alternatívája. Finom lágy meleg kényeztető kezelés a megviselt bőrnek. Hatására a bőr visszanyeri tónusát, élesebbé válik és megemelkedik az arckontúr. A kellemes meleg érzet fokozatosan áramlik ki a maszkból, mely fokozza a kezelés hatékonyságát és a relaxációt.

Mit nyújt a lifitng kezelés?

Feszesebb vonásokat, határozottabb arckontúrt. Eredményes kezelés a bőr megereszkedése ellen. A rendszeres kezelés hatására a bőr visszanyeri tónusát, megemelkedik az arckontúr. A kezelés lelke a felmelegedő lifting maszk, mely fokozatosan melegszik, ahogy szilárdul a bőrön, szó szerint bepréselve az alá kent hatóanyagokat. Azonnali lifting hatás.

A kezelés lelke a 2 fázisú felmelegedő maszk. A Lifting krémmaszk az első fázis, magas koncentrációban tartalmaz exkluzív hatóanyag kombinációt, ami feszesít, simít és javítja az arckontúrt.  A krém hihetetlen tápanyag forrás.

Főbb hatóanyagai:

Inca Inchi organikus olaj – hideg sajtolással: Az olajos magvak közül legmagasabb az Omega 3 és 6 tartalma. Gazdagon tartalmaz telítetlen zsírsavakat is (94% -a az összetételének) Átrendez: biztosítja a kohéziót. Hidratál: fenntartja az epidermisz felső rétegeinek víztartalmát. Puhít: a gazdag esszenciális zsírsav tartalma miatt. Véd: helyreállítja a hidrolipid filmet. Nyugtat: szabályozza a bőr immunrendszerét.

Esszenciális jázmin viasz: Puhít, regenerál és fokozza az elaszticitást.

Karité vaj: tartalmaz trigicelidereket, el nem szappanosíható összetevőket és vitaminokat – ezáltal regeneráló és puhító hatású.

Zab cukor kivonat: Nagy súlyú cukor, hozzákötődik a bőr felszínéhez. Lifting hatású, folytonos és összetapadó biológiai filmet alakít ki.

A második fázis a Felmelegedő maszk, amely egy professzionális gipszmaszk, melyet a Lifting krémmaszkkal együtt alkalmazunk az optimális lifting hatás érdekében.

Hatására:

 • A bőr láthatóan simább és fiatalabb 
 • A meleg hatására fokozódik a bőr felvevőképessége. 
 • Azonnali lifting hatás. 
 • A bőr rugalmasabb és ragyogóbb lesz. 
AltAltAltMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.