Kaviár kezelés

PRÉMIUM KAVIÁR KEZELÉS -  (Caviar experience)

Matis kezelési protokollok szerint végezzük minden kezelésünket. Ez biztosítja az élménykezelést, a minőséget és a hatónyagtartalmat. A kezelésekben nem csupán az arc van fókuszban, hanem a szem, az ajak, a dekoltázs, a karok és a fejbőr is

Thalassoterápia a bőrödnek! Ha egyszer kipróbálod ezt a kezelést, soha többet nem fogsz lemondani róla. Tökéletes energiabomba és lazítás egyszerre.  Látványos és azonnali hatás, hosszú ideig érződik a hatása.
 

Finom púderes illatvilágot varázsol köréd. A fejillat ibolya és feketribiszke, a szívillat rózsa és jázmin, az alapillat feher pézsma, cédrus és vanilia. Különlegessége a kaviár kivonat, a tengeri glikogén és a tengeri kollagén.

A kaviár fő értéke a bőr számára, hogy a sejt szintű struktúrája nagyon hasonló az emberi bőrsejtek sturktúrájához. A kaviár hasonló arányban tartalmaz vizet, lipideket és nyomelemeket, mint az emberi bőr, így egy kaviáros arckezelés életet ad a bőrnek. A kaviár kivonat több mint 40 foszfolipidet és foszfoproteint tartalmaz. Stimulálja a sejtek megújulását, ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt.

A tengeri glikogén kagyló kivonat, mely ellátja a sejteket a szükséges energiával. Fontos szerepe van az anyagcsere folyamatokban. A tengeri kollagén visszadja a bőr komfortérzetét, hihetetlen selymességet biztosítva. A kezelésben szereplő összes termék tartalmazza a fenti hatóanyagokat. A tisztító teje a kaviaron kívül avokádó olajat és karité vajat tartalmaz, valamint esszenciális rózsaviaszt. A masszázst látványos aktív kaviár szérummal végzem.

Ideális 30 éves kortól, bármely bőrtípusra alkalmazható.

Megrendelem

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!
Alt
  • ár:
    28 500 Ft
  • egység:
    100 perc
  • Ideális 30 éves kortól, bármely bőrtípusra alkalmazható.