Helyreállító kezelés - Fondamental Solution

Tápláló és egyben hidratáló, helyreállító kezelés - (Fondamental Solution)

A Tápláló komfort kezelés regenerálja és nyugtatja a bőrt, amely feszülhet a szárazsága miatt. A klimatikus hatások miatt alipikus és/vagy száraz bőrök visszanyerik komfort-érzetüket, megújító hatóanyagokkal töltődnek fel. Remek eredményt ad a Hidratáló kezeléssel felváltva végzett kúra.ű

Matis kezelési protokollok szerint végzem minden kezelésemet. Ez biztosítja az élménykezelést, a minőséget és a hatónyagtartalmat. A kezelésekben nem csupán az arc van fókuszban, hanem a szem, az ajak, a dekoltázs, a karok és a fejbőr is.

A kamélia (Camellia) jellemzése, ültetése és gondozása - Ankert - Anna kertjeA kezelés lelke a Kétfázisú gél+krém maszk  ellenállhatatlanul finom, krémes textúrával. ▪ A « gélkrém » textúra biztosítja a komfortot és a könnyedséget. A maszk kényeztető érzést, regegenerálást ad a tartós és optimális komfort érdekében. ▪ Finom illatvilágával és puhaságával kényeztet.

 

FŐ HATÓANYAGOK

 • Hialuronsav A hialuronsav „szivacsos” molekulája a súlyának akár ezerszeresét is képes vízben megkötni. Hidratálja az epidermisz felső rétegeit, és hozzájárul a kontúrvonalak feltöltéséhez.
 • Shea vaj Ez a trigliceridekben és vitaminokban gazdag vaj regeneráló és puhító tulajdonságokkal rendelkezik.
 •  Kamélia olaj. Esszenciális zsírsavakban gazdag olaj, mely helyreállítja a bőrt.
 • Cukrok egyvelege.  Ezek a cukrok hidratáló tulajdonságokkal rendelkeznek, azonnal megnyugtatják az érzékeny és reaktív bőrt. Megerősítik a bőr védőrétegét, jó közérzetet és komfort-érzetet biztosítva.

Táplál és hidratál egyszerre. Illata elvarázsol.

Száraz, feszülő bőrre.

Megrendelem

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!
Fiatal női arc félig vízbe merülve
 • ár:
  28 500 Ft
 • egység:
  80 perc
 • Száraz, feszülő bőrre.