Hámlasztás gyümölcssavakkal

Hámlasztó kezelés – Corrective-peel Solution

Professzionális kezelés, mely gyógyítja a bőrt és segíti a kezelési célok hatékonyabb elérését. A kezelés legfontosabb eleme a gyümölcssavakat és szalicilsavat tartalmazó bőrradír. Speciális ecsetmasszázzsal segítjük elő a hatóanyagok bejutását és ezáltal látványos hatást érünk el. Eltávolítja az elhalt hámréteget, elősegíti a bőr megújulását.

Eredmény: a kezelés után a bőr finomabb tapintású, frissebb és ragyogóbb lesz.

Stimulálja a sejtek megújulását és csodásan finomítja a bőrfelszínt. A gyümölcssavak (melyekről már biztosan hallottál, AHA és BHA) speciális hámlasztó hatása csökkenti a felületi ráncokat. Különlegessége, hogy nem csíp, pedig 12,5% AHA-t tartalmaz. Úgy alkották meg a pH értékét, 3-4 pH, hogy nem irritálja a bőrt és nyáron is alkalmazható. Fontos azomban a bőr utóápolása, fényvédelme.

Milyen gyümölcssavakat tartalmaz?

Tejsav - Az AHA-savak csoportjába tartozik, a bőr legfelső rétegére hámlasztó hatása van. Mint kémiai hámlasztó, a glikolsav után a második legtöbbet kutatott AHA, annál valamivel gyengédebb és valamivel nagyobb molekulaméretű összetevő. Hámlasztó tulajdonsága mellett a tejsav remek hidratáló is.


Almasav - a gyengébb AHA-savak közé sorojuk, segít a hatóanyagok felszívódásában, és a bőr tisztításában.

Szalicilsav - BHA sav, egy zsírban oldódó sav, aminek köszönhetően képes a pórusok mélyére hatolni, és ott kifejteni hatását. Éppen ezért ha tág pórusokkal, mitesszerekkel vagy pattanásokkal küzdesz, akkor szuper választás. Mégegy jó tulajdonsága, hogy remek gyulladáscsökkentő is, ezért csak még többet tesz Érted pattanások ellen. Ugyanezért kitűnő a rosaceás bőr ápolására is.

Savak hatóideje alatt egy 10 perces speciális masszázst kapsz, majd a nyugtató összetevőjű krémmaszkkal utóápolás történik. Nem marad el a relaxáló masszázs sem és a fakó arcszín eltűnik.
 

Stimulálja a sejtek megújulását és finomítja a bőrfelszínt.

Megrendelem

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!
Alt
  • egység:
    60 perc
  • Stimulálja a sejtek megújulását és finomítja a bőrfelszínt.