Bőrradírok, hámlasztók

Mire való a bőrradír?

Szó szerint koptatja a bőrfelszínt, így serkentve az egészséges sejtosztódást.

Mit eredményez?

A bőr felszíne simább lesz, tisztulnak a pórusok, megszűnik a hámlás és érdesség, csökkenti a ráncok mélységét és halványítja a foltokat, mind az öregségit, mind a pattanások nyomait.

Miben különböznek?

Állagban és összetevőkben, emiatt mást és mást tudnak. Különböző bőrtipusokat ápolnak.

Fontos!

Kérd ki a véleményem, hogy melyik való Neked.

THE SCRUB - érett, ráncos bőrre

Kettős mechanizmussal hámlaszt. Egyszerre tartalmaz hámlasztó gránátalma enzimeket és finoman dörzsölő láva szemcséket. Tápláló, puhító hatással van az érett bőrre. Először hagyd hatni 10 percig, majd lágyan dörzsöld le.

Kíméletes az érett, ráncos bőrhöz. Egyszerre ápol és radíroz.

Ára 28.655 ft 50 ml

 

 

 

NIGHT-REVEAL 10 - folthalványításra

10%-os glikolsavat tartalmaz, emiatt szépen halványítja a foltokat.Éjszakai használatra készült krém, heti 2-3 alkalommal egész arcra, nyakra, dekoltázsra vagy kézfejre is kenhető. Nem kell lemosni. Kicsit csipegethet.

Ára 30.730 ft 50 ml 

 

 

 

 

SENSIFLORA-PEEL - érzékeny bőrre

Csak enzimes hatóanyaggal dolgozik, nincs dörzsölés, emiatt alkalmas a legérzékenyebb bőrre is. Rosaceás bőrre is használható, sőt kenhető szemhéjra, szem köré és az ajkakra is.

Ára 12.970 ft  50 ml

 

 

 

 

AUTHENTIK SCRUB - fő a prevenció

 

Megelőzni mindig könnyebb a bajt, mint orvosolni. Tudjuk, de mégis elfelejtjük. Fiatal bőrre, amikor még nincs szükség erőteljes behatásra. Enzimek és mikroviasz gömbök végzik a radírozást. Heti 2 alkalommal jánlott dörzsöléssel masszírozni.

Ára 11.100 ft 50 ml

 

 

 

PEEL-PERF 100 - erőteljes hatás

Gyakorlott peelingezőknek. Dörzsöl és hámlaszt, AHA-k és szilícium-dioxid szemcsék kombinációjával. Erőteljes dözshatású. Hogy a savak hatását is kihasználd, felkenés után hagy hatni 10 percig, utána addig dörzsöld, míg finom radír gombócok formájában el nem tűnik a bőrödről. Heti 1 alkalmommal ajánlott.

Ára 21.900 ft     50 ml

 

 

Az alábbi megrendelőlap csak megrendelésre szolgál nem közvetlen vásárlásra. Írd be a kiválasztott radír nevét a megjegzés rovatba. Ha postázással kéred, akkor írd be a címed is ahova a számlát kiállíthatom és postázhatom a kért terméket. 

 

 


Megrendelem

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket!
Matis cream