Zsíros bőr kezelés
  • kategória:
  • ár:
    16 500 Ft
  • egység:
    80 perc
  • info:
    Frissítő, mattító, szabályozó kezelés problémás bőrre.

Matis kezelési protokollok szerint végezzük minden kezelésünket. Ez biztosítja az élménykezelést, a minőséget és a hatónyagtartalmat. A kezelésekben nem csupán az arc van fókuszban, hanem a szem, az ajak, a dekoltázs, a karok és a fejbőr is.

A kezelés lelke a Tisztító Initiale maszk professzionális maszk tisztító, revitalizáló hatással, mely helyreállítja a zsíros bőrök ragyogását. Azonnali frissességet nyújt a bőrödnek. Lehúzza a pirosságot, csökkenti az érzékenységet. Kombinálható a miteszerek kitisztításával.

Főbb hatóanyagai

Grapefruit: több mint 4,000 év óta használják terápiás hatása miatt. A grapefruit az egyik legjobb bőrtisztító anyag. Fertőtlenítő, összehúzó, tonizáló hatású, regenerálja az epidermiszt és tisztítja a zsíros bőröket.

▪  Bazsalikom levél: fertőtlenítő és gyógyító hatású. Eltávolítja az elhalt sejteket, amelyek elzárják a bőr pórusait. Javítja a bőr ellenálló képességét – a fáradtsággal és az idő múlásával szemben. Tisztító és antioxidánst, ezáltal hatékony ellenszere az akne kialakulásáért felelős baktériumoknak.

Ideális olajos, szeborreás, miteszeres bőrre.

AltMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.