Vásárló program

   Hangulatos vidám program, amiről mindig is álmodtál, ... hogy végre valaki hitelesen mondja meg melyik ruhát veheted meg vagy sem. 

A vásárlás nem kötelező, akkor is boltról boltra járunk, ha nem akarsz vásárolni, csupán kíváncsi vagy, mely boltokban kaphatsz magadra való ruhákat, cipőket vagy más kiegészítőket.  Csak az előzetesen feltérképezett helyekre viszlek, ahol a stílusodnak megfelelő darabokra lelhetsz. Próbálunk, próbálunk és próbálunk. Fotókat készítek rólad a ruhapróbák során, hogy emlékezz a legjobban hozzád illő darabokra.

   Vásárlás közben megpihenünk, iszunk egy kávét vagy üdítőt      . 

Programunk 2-3 órás. Úgy készülj, hogy fárasztó lesz .... DE NAGYON JÓ! . Előtte megbeszéljük, hogyan öltözz és mit hozz magaddal.

FONTOS!

Beszerző körutunk programja praktikusan a Stílustanácsadó majd a Gardróbrendező napok után működik a legjobban. Miért? Ez a hatékony sorrend. Először meg kell ismerned az adottságaid a Stílustanácsadáson, majd fel kell térképezni a gardróbod készletét, a Gardróbrendező napon. Ezután jöhet a vásárlás, amikor már tudjuk mi hiányzik.

Vásárlás után az új darabokat hozzárendeljük a már meglévő gardróbodhoz. Beillesztjük az új darabokat, hogy használatra kész legyen. Így lesz teljes a megjelenésed. Már csak sminkelni kell, azután egy jó frizura ... és kész! Élvezni fogod az új, magabiztos külsőd. 

A vásárlást követő héten megejtünk egy beszélgetést a haladásodról.

Ha van még kérdésed tedd fel itt:  https://kekpuder.hu/elerhetoseg  vagy telefonon a 06-203238642 telefonszámon, vagy akár a Megrendelő lapon is kérdezhetsz a lap alján.

 
Megrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.