Stílustanácsadó program

Személyes foglalkozás stílusról, színekről és a testalkatról

Friss, lendületes program, mely által magabiztosabb és színesebb egyéniség leszel.

A stílus az a plussz, ami Téged jellemez, amikor azt mondják, hogy ez olyan Krisztis, Katás vagy Ágis. Ez a megjelenésed sava, borsa. Ezt kell elérned! Mindezek ellenére nem szabad merev keretek közé szorítanod magad. Legyen játszótered, mozgástered. 

Együtt feltérképezzük az adottságaid, az előnyeid. Az a tapasztalatom, hogy a negatív tulajdonságait mindenki azonnal tudja sorolni. Amikor azonban rákérdezek, hogy milyen előnyei vannak, ott már akadozik a beszéd. A belső pozitív tulajdonságok hamarabb kifejezésre kerülnek, mint a külső dícsérete. Pedig tudd, hogy nincs rossz testalkat, csak nem megfelelő ruhatár.

Kell nyitottság ehhez a naphoz. Kell, hogy elhidd, lehet másképp is!

 Lehetsz Te is kívánatos, elegáns, szexi, követendő minta a környezeted számára. Nőből vagy, viselkedj úgy! Az indulás nem könnyű, változni nehéz. Nagy adag HIT kell hozzá, hogy elhidd magadról ezt a sok jót, amit mutatok neked.

 

Mi történik ezen a napon?

  • Foglalkozunk a testalkatoddal, előnyeiddel, hátrányaiddal. Milyen ruha áll jól? Melyik a legelőnyösebb választás? 
  • A gyakorlatban megmutatom, hogy milyen szabású ruhákat válassz a jövőben. Tükör elé állsz és magad is látni fogod azonnal.
  • Látni fogod, hogy melyik szoknyahossz áll a legjobban és milyen más hangulat érhető el különböző cipőkkel.
  • Színelemzést tartunk, hogy a legjobb színekben járj ezentúl. Számtalan színes kendőből kialakítjuk színprofilod. Megismered, hogy milyen bázis színek alkossák ruhatárad alapját és milyen más színekkel tudod kiegészíteni.
  • Megmutatom a stílustipusokat és kialakítjuk a te stílusjellemzőid, melyeket hangsúlyoznod kell.
  • Egy kérdőív is ja segítségünkre lesz, hiszen stílusod tudatos használata a személyiségeden alapul. A stílus mindenhol jellemez téged, akár sportolsz, akár nyaralsz, akár dolgozol, akár kertészkedsz, akár a nagybevásárlást végzed.
  • Ékszer, bizsu és kendő használathoz is kapsz tippeket.
  • Amikor elfáradtál, iszunk egy kávét, teát, hiszen fontos információk hangzanak el, kell idő ennek a beépülésére. Összefoglaljuk az elhangzottakat.

   Mit viszel haza magaddal? 

Színkártyákat a rád jellemző színekkel, amelyek elférnek a táskádban.

Outfit inspirációkat egy neked készített online mappában. 

 

FONTOS KÉRDÉSEK

TUDD, hogy  a Stílustanácsadós nap az alap. Megelőz minden más programot, a Gardróbrendezést és Vásárló napot.  A sorrend nem felcserélhető. Miért? Mert meg kell ismernünk pontosan az alakod, a színeid, a stílusod, a szokásaid, a napi ritmusod. Tudnunk kell, hogy miből gazdálkodjunk, mi az amire szükséged van. 

Meddig tart a Stílustanácsadás?  - 4 órás program csak Veled

Ha van még kérdésed tedd fel itt:  https://kekpuder.hu/elerhetoseg  vagy telefonon a 06-203238642 telefonszámon, vagy akár a Megrendelő lapon is kérdezhetsz a lap alján.

 
Megrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.