Sminktanácsadás

 A sminkfoglalkozás

személyes és egyéni. Csak veled foglalkozom, minden figyelmem rád irányul. A smink márpedig előnyös. Kivétel nincs, csak jól kell alkalmazni.

Tanuld meg kiemelni arcod szépségét sokszínű sminkkel. Ismerd meg az arcformád, a szem és szájformád. Feltérképezzük az arcod minden szegletét, hogy a legszebb sminkeket tudd magadnak elkészíteni. 
 

A személyes sminkfoglalkozáson megtanulod magad sminkelni, akár hiszed, akár nem. Még akkor is ha soha nem volt sminkecset a kezedben korábban. 

Megtanítalak a Te arcformádhoz és stílusodhoz illő sminkek elkészítésére, kortól függetlenül. Hiszem azt, hogy egy jó smink minden nőt megszépít, legyen 18 vagy 80 éves.

 • Nappali nude, munkahelyre viselhető smink
 • Szájhangsúlyos smink, rúzs felvitel technikák
 • Érett bőrre fiatalító smink
 • Alkalomra hosszantartó hangsúlyos smink
 • Szemöldök hangsúlyozása különböző technikákkal
 • Tusvonal rajzolás, ceruza vs tus
 • Látványos szempillák és élénk szem

 

Hogyan történik a sminkelés?

 • Leülünk a tükör elé és lépésről lépésre elkészítjük a sminkedet, többféle variációban, a minimalistától haladva a maximalistáig. Épp úgy és annyit ami illik hozzád. Színtiszta gyakorlat.
 • Megismered az eszközöket, amelyekkel megkönnyíted a sminked elkészítését. Megmutatom azt is, hogyan tisztítsd az eszközeidet. 
 • Megtanítalak a tökéletes alapozásra, a makeup base-ek használatára. De mindenekelőtt arra, hogy hogyan válaszd ki a számodra tökéletes árnyalatú alapozót, vagy éppen BB krémet.
 • Megtanulod, hogy hova helyezd fel a pirosítót és hogyan? Milyen szemfestési technikák vannak és hogyan tedd a szemed csilogóbbá a sminkkel?
 • Kell-e neked szemhéjtus és vastag szemöldök? Egyáltalán milyen legyen a szemöldökformád?
 • Begyakorolsz egy pár perc alatt elkészíthető RAPID sminket is, hogy az időhiány ne legyen kifogás. 

   

 

 

 

 

Mindent megmutatok, legyen szó minimál stílusról, munkahelyi sminkről vagy erősebb koktél  sminkről.  Inspirációnak   hozhatsz fotót, ha megtetszik egy smink ... kiderítjük neked vajon jól áll-e? Minden eszközt és    anyagot   biztosítok.   Ennek az előnye, hogy megérzed milyen profi minőségű anyagokkal dolgozni és hogyan kell szakszerűen lemosni a   sminked. Mindent magyarázok közben, miért oda tedd a pirosítót, milyen az arcformád, milyen szemöldök áll jól.   Most igazán megismered a tükörképed!

 

A foglalkozáson használt sminktermékeket meg is vásárolhatod nálam. De hozhatod a saját sminkanyagaid és átvizsgálom neked, hogy melyek azok, amelyeket tovább is használhatsz, illetve melyek azok, amelyek nem illenek hozzád. 

Tudd, hogy nem kell sok darabból álló smink készlet egy jó smink elkészítéséhez. 5-6 darabból álló sminkcsomaggal is már nagyon szép sminket tudsz elkészíteni. Persze ha jó ecseteket is használsz, annál könnyebben tudod elkészíteni a saját sminked. Itt nem profi sminkeseket képzek, hanem az a célom, hogy minden laikus hölgyet rávezessek a sminkelésre, hogy megmutassam, nem nehéz mutatvány egy jó smink elkészítése.

    A sminkfoglalkozáson  sokat gyakorlunk. 

Az alábbi megrendelő űrlap kitöltésével jelentkezz a sminkfoglalkozásra Időpont egyeztetéshez visszahívlak.
Megrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.