Reset eyes férfiaknak

Ez a szemápoló készítmény eltünteti a fáradtság jeleit a szemkörnyékről, emellett remek anti-ageing szemápoló. Illatmentes, az érzékeny szemkörnyékre is alkalmazható.

Hatóanyagai: hialuronsav, koffein, centella asiatica

hialuronsav tulajdonképpen egy természetes szénhidrát molekula, amelynek nagy tartományú vízmegkötő és vízmegtartó tulajdonságai vannak. Ez a szuper-molekula a saját súlyának ezerszeresét képes vízben megkötni, és az emberi szervezetben is megtalálható a különböző szervekben és szövetekben, különböző mértékben.

Koffein: a szemalatti ödémákat csökkenti, keringés javító

Centella asiatica: tigrisfű, Klinikai tesztetekkel igazolták, hogy a gyógynövény megfiatalítja a bőrt és a test más kötőszöveteit, mivel erősen fokozza a kollagén szintézist. A farmakológia számára elsősorban a növény magas triterpenoid tartalma tette érdekessé. Kimutatták ugyanis ezekről a triterpenoid molekulákról, hogy egy sor meghatározó és komplex hatással vannak a sejtekre és kötőszövetekre, elsősorban ezek gyógyulására és megújulására.A tigrisfű kiváló véredény erősítő és értágító növény, amely magas antioxidáns tartalmáról, és erős gyulladás csökkentő hatásáról is ismert. 

Használata: Reggel és este a megtisztított szemkörnyéken.

 
Megrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.