Reponse Correctiv csomag Akció
  • kategória:
  • ár:
    25 610 Ft
  • egység:
    1 doboz
  • info:
    2 termék

A csomag tartalma:

Lift performance care krém – 50 ml
Simító krém feszesítő hatással az arc, nyak és dekoltázs területére. Különösen ajánlott bőrgyógyászati face-lift kezelés előtt. Csodálatosan érzéki krém, különleges textúrával, fűszeres illatát virágos, fás púderes illatok teszik teljessé.
Használata: Használja naponta a megtisztított arcon, nyakon és a dekoltázs területén.

Fő hatóanyagok:
LT3+: biotechnológiai eredetű cukor, amely láthatatlan feszítőhálót képez, így kezeli a bőr megereszkedését és kisimítja a ráncokat. Feszesíti a bőrt, bársonyos befejezést biztosít.
BCL: peptid (aminosavak kombinációja). Korrigálja a ráncokat, stimulálja a kollagén és a glülózaminoglikánok szintézisét. Ez a kombináció matrikine-t  eredményez (messenger peptid) és a bőr regenerálódásában vesz részt. A Matrikinek kémiai hatással serkentik a fibroblasztokat a működésre. A kollagéntermelődés optimalizálódik, a bőr vastagabb és feszesebb lesz, a ráncok halványodnak.

Face renew Kettős hatású bőrradír 100 – 50 ml
Új generációs bőrmegújító peeling krémes, gazdag textúrával. Intenzíven segíti a bőr ragyogásának fokozását. Az esztétikai bőrgyógyászatban használt mikro-dermabrázió inspirálta. Az apró ásványi dörzsszemcsék eltüntetik a fakó arcszínt és kezelik a bőrhibákat. Egyszerre mély és felszíni hámlasztást is lehetővé tesz, mivel gyengéd AHA-kat is tartalmaz a krém.
Használata: Oszlassuk el az arcon, majd masszírozzuk be gyengéd, körkörös mozdulatokkal. Hagyjuk hatni 5-10 percig, az AHA-k miatt, majd öblítsük le vízzel. Kettős hatás, finom dörzs szemcse és AHA együttes hatása. Kerüljük a napsugárzást az alkalmazást követő napon, majd használjunk megfelelő fényvédőt. Az érzékeny bőrök kivételével bármely bőrtípusra és életkorban használható.

A Lifting krém eredti ára 25610 Ft, így a Csodás Face renew peeling most ajándék mellé.

Termék jellemző: akciókMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.