Stílus konzultáció

Egy általad választott témában is igényelheted a stílustanácsadást, épp ott ahol bizonytalan vagy. Ez lehet sminktanács, vagy éppen a színtípusodra vagy kíváncsi, de lehet egy különleges alkalomra öltözködési tanácsadás is.

Közös vásárlás

Egy ilyen vásárlás alkalmával garantáltan csak azt a ruhát, kiegészítőt veszed meg, ami jól áll ... színben, stílusban, fazonban. Gyakran tapasztalom, hogy vásárláskor az eladók nem túl “hitelesen” adnak tanácsot, hogy milyen ruha illik hozzád. Te sem tudod sokszor eldönteni, hogy amit felpróbáltál vajon tényleg jól áll-e vagy csak megtetszett.

Sminkleckék

A smink márpedig előnyös. Kivétel nincs, csak jól kell alkalmazni. A foglalkozásokon megtanulod magad sminkelni. Megtanítom neked azt, ami érdekel, ami előnyös. Leülünk a tükör elé és lépésről lépésre elkészítjük a sminked, együtt.

Komplett stílustanácsadó program

Egyéni stílus, mert nincs két egyforma ember! A foglalkozásaim személyesek, csak Te és én. Szeretek egyszerre csak egy emberre figyelni, Rád. Teljes figyelmet érdemelsz, hogy maradéktalanul fel tudd tenni a téged érdeklő kérdéseket. Mindig a Te ritmusodban haladunk. Változni fogsz, az biztos. Ez nem egy átváltoztatjuk show, ahol gyorsan pár óra alatt történnek a dolgok. Nálam maga a folyamat is legalább olyan fontos mint az eredmény. Korábbi vendégeim gyakran üzennek, fotót küldenek, amikor bizonytalanok egy-egy ruhadarabbal kapcsolatban.

Gardróbrendezés az otthonodban

Reggeli tanácstalanság helyett válts tudatos öltözködésre. Ez a program Neked szól, ha reggel gyakran döntésképtelen vagy az öltözéked kiválasztásakor, s kényelmi szempontból mindig ugyanazokhoz a darabokhoz nyúlsz. Esetleg többször átöltözöl, úgy érzed, hogy divatjamúlt a gardróbod, vagy nem férsz el a szekrényedben de mégis nehéz kiválasztanod a napi szettedet.