Halványító kezelés

A kezelés segíti a bőrt, hogy visszanyerje ragyogását és természetes fényét. Az arcszín világosabb, egységesebb lesz és a bőr textúrája bársonyosabbá válik. Pigmentfoltok halványítására.

Feszesítő, tömörítő kezelés

Egyedülálló élmény globális anti-ageing hatással, mely fokozza a bőr rugalmasságát. Teljeskörű és hatékony kezelés, mely korrigálja és regenerálja az öregedés jeleit.

Tű nélküli mezoterápiás kezelés

Egész évben végezhető mezoterápiás kezelés tű nélkül. Látványos bőrfrissítés, azonnali és hosszan tartó lifting hatás, hidratáltság  hialuronsavval, növekedési faktorokkal és biomimetikus peptidekkel.

Tápláló kezelés

A Tápláló komfort kezelés regenerálja és nyugtatja a bőrt, amely feszülhet a szárazsága miatt. A klimatikus hatások miatt alipikus és/vagy száraz bőrök visszanyerik komfort-érzetüket, megújító hatóanyagokkal töltődnek fel. Remek eredményt ad a Hidratáló kezeléssel felváltva végzett kúra.

Arctisztító kezelés

Ideális kezelés a bőr tisztaságának és üdeségének megőrzésére – friss mint a reggeli harmat. Rövid célzott kezelés a miteszerek kitisztítására és a faggyú túltengés kezelésére. 

Online bőrápolási tanácsadás

A szép és ápolt bőr nem a véletlen dolga. Válts tudatos bőrápolásra! Az átgondoltan vásárolt termékek sokkal kevesebbe kerülnek hosszútávon, mint a találomra, össze-vissza megvásárolt krémek. Mindig komplex bőrápolásban gondolkodj!

Kinek ajánlom az online bőrdiagnosztikát?

Lifting kezelés

Egyszerre emeli az arckontúrt és ápolja a hideg szeles időben megfáradt bőrt. Tökéletes kezelés megereszkedett bőr ellen.  A gazdagon krémes növényi viaszok és vajak bepréselődnek a bőrbe, a lifting maszk hatasára. Kényeztető melengető kezelés, szó szerint, mert a hatás kifejtése közben a maszk finoman melegszik. Ez is biztosítja a relaxálást.

Zsíros bőr kezelés

Intenzív kezelés, mely mattít, szabályoz és finomítja a bőr textúráját. Célzott kezelés a zsíros bőrökre, helyreállítja a ragyogást és a bőr üdeségét. Felnőtt kori zsíros, tág pórusok kezelésére.

Kontúremelő masszázs

Lógó arc, megereszkedett bőr kezelése speciális masszázsfogásokkal. Kicsit erősebb fogásokat fogsz érezni ebben a masszázsban, mint gyúrás, csipkedés, tolás, ütögetés. A fogások megemelik, megdolgozzák a bőr alatti kötőszövetet, az arc kipirosodik, pezsdül a keringés. A szérumok erősítik a fogások hatását. 

Relax masszázs

Pihenés, kikapcsolódás, élménykezelés, rövid de hatóanyagokban gazdag. Táplálja a bőröd és nyugtatja az elméd. Elringat a zene és a finom mozdulatok.  A Makadámia olaj esszenciális zsirsavai és a növényi glicerinek pedig masszázs alatt (miközben alszol) növeli bőröd rugalmasságát, puhítja és hidratálja. Helyreállítja bőröd komfortérzetét.

  •  
  • 1 / 2