Glow Szérum

Ez az új, ragyogást biztosító szérum egy antioxidáns koncentrátum, mely ideális stressz vagy fáradtság esetén. Tökéletes megoldás a gyönyörű, ragyogó arcszínért. Egységesíti az arcszínt, élénkíti ragyogását, miközben hidratálja a bőrt.

Glow Detox

A fáradtság első jelei az arcbőrön: feszült vonások és fakó arcszín. A sejtekben és a szövetekben mérgező anyagok halmozódnak fel, az energiaszint a legalacsonyabb szinten van, és az anyagcsere lelassul. Ez az ápoló krém csökkenti a bőr fáradtságának jeleit, miközben felélénkíti az arc természetes ragyogását.

Kaviár luxus set

Két luxus krém egy dobozban. The Cream, kaviár nappali krém és a The Eyes kaviár szemápoló - két ütős anti-agein termék egy dobozban akciós áron. Csak időszakosan elkérhető a készlet erejéig! 61230 Ft helyett 38350 Ft-ért.

Authentic Beauty

Hyaluronsav és Mimóza az alapja ennek az ikonikus krémnek. Védelmezi minden körülmény között. Ha csak egyet választanál Ő legyen az! Szabadgyök fogó, hidratáló, azonnali szépítő.  Minden bőrtípusra.

LE JARDIN CORRECTIVE

Tartalma az antiaging Hyalu Age krém és a Hyalu Flash gélmaszk. A maszk ajándék ebben a csodás tavaszi dobozban.

LE JARDIN PRÉVENTIVE

Tartalma az extra hidratálást adó Hydra Mood szérum és a városi nők City Mood krémje. A krém ajándék ebben a csodás tavaszi dobozban.

LE JARDIN FONDAMENTALE

Tartalma a bőrszerkezet helyreállító Authentic Beauty krém és a karikákat kezelő Relax eyes szemápoló. A szemkrém ajándék ebben a csodás tavaszi dobozban.

Relax eyes szemápoló

Ez a fáradtságmentesítő kezelés különösen ajánlott a vékony, érzékeny szemkörnyékre. Elősegíti a tekintet felüdítését, eltünteti a fáradtság jeleit, a duzzanatokat és a sötét karikákat. Gél-krémes textúrája kellemes frissességet ad. Ez az új komplex 6 hatóanyagot tartalmaz, melyek egymás hatását felerősítve azonnal látható és hosszútávú eredményeket biztosítanak.

Hyaluronic-Perf

MEGÚJULT FORMULA   A hialuronsavnak köszönhetően 3D hidratációt biztosít. A HYALURONIC-PERF a hialuronsavas injekciók hatását utánozza, a feltöltő mikroszféráknak köszönhetően kisimítja a bőrfelszíni ráncokat, igazi hidratáló bomba, visszaállítja a bőr frissességét, feszes és telt érzetet kölcsönöz, eltörölve az öregedés első jeleit.

Hydra-Mood Night

Mélyhidratáló éjszakai maszk. Nem hagy nyomot a párnán. Reggelre feltölti a bőr vízraktárait. Alvás közben dolgozik. A sejtmegújulás gyorsításának érdekében ötvözi a hialuronsav feltöltő, az aloevera hidratáló és a Chrono-night komplex hatását. Már az első ébredésnél a bőr kipihent, puha, a ráncok kisimulnak, mint néhány óra extra alvás után.

  •  
  • 1 / 4