Platinum csomag
  • kategória:
  • ár:
    24 700 Ft
  • egység:
    50+30 ml

A csomag tartalma: Hyaluperf-Serum 30 ml + Hyaluronic-Perf krém 50 ml (ajándék)

Hyaluronic-Perf 

Feltöltő kezelés, dehidrációs ráncok ellen – hialuronsav és feltöltő szférák

KONCEPCIÓ

A hialuronsavnak köszönhetően 3D hidratációt biztosít. A HYALURONIC-PERF a hialuronsavas injekciók hatását utánozza, a feltöltő mikroszféráknak köszönhetően kisimítja a bőrfelszíni ráncokat, igazi hidratáló bomba, visszaállítja a bőr frissességét, feszes és telt érzetet kölcsönöz, eltörölve az öregedés első jeleit.

FŐ HATÓANYAGOK

Hialuronsav
Glükozaminoglikán, ami a bőrben természetes módon is megtalálható, a feltöltést és a hidratációt biztosítja. Két típusú hialuronsav kombinácóját alkalmazzuk a felületi feltöltés és a mély hidratálás érdekében.

Feltöltő szférák
A biotechnologiai eredetű hialuronsavas mikroszférák képesek feltölteni az epidermisz felső rétegeit. Magukba szívják a nedvességet a bőrből, megduzzadnak és így feltöltik, kisimítják a bőrt.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAG

Aquaregul
Hatékonyan optimalizálja a bőr víztartartalmát, erősíti a barriert ezáltal gátolja a dehidratációt.

FŐ HATÁSA:
Hialuronsavas injekció feltöltő hatását utánozza

HASZNÁLATA:
Reggel és este a HYALUPERF-SERUM után.

KISZERELÉSE: 50 ml

Hyaluperf-Serum

Korrigáló készítmény, melyet az esztétikai beavatkozások inspiráltak

Hialuronsav + Glikolsav

KONCEPCIÓ
A könnyed, olvadóan puha textúrájú HYALUPERF-SERUM hatékonyságát a hialuronsav duó ( intenzív feltöltő és ránctalanító hatása) valamint a glikolsav (javítja a bőr textúráját és megjelenését) és az izomlazító (csökkenti az izmok összehúzódását és ezáltal a ráncok mélységét) hatóanyagok kombinációja biztosítja. A bőr hidratált, az arcvonások kisimulnak, az arcszín egyenletessé válik.

FŐ HATÓANYAGOK

Hialuronsav komplex
Glükozaminoglikán, ami a bőrben természetes módon is megtalálható, a feltöltést és a hidratációt biztosítja. 3 típusú hialuronsavat tartalmaz, az azonnali feltöltés, hidratálás és a barrier védelme érdekében.

/ Glikolsav
A legegyszerűbb α-hidroxikarbonsav. Jól ismert hámlasztó, hidratáló és bőrszín egységesítő hatásáról. Erőteljes, eltávolítja az elhalt hámsejteket, stimulálja a bőrmegújulást, javítja a bőr textúráját és megjelenését, csökkenti a ráncokat és a pigment foltokat.

HATÁSAI

Feltöltő hatás
Ránctalanító hatás

HASZNÁLATA

Reggel és este a RÉPONSE CORRECTIVE nappali és éjszakai krémei előtt.

KISZERELÉS: 30 ml

Termék jellemző: akciók újdonságokMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.