Online bőrápolási tanácsadás

A szép és ápolt bőr nem a véletlen dolga. Válts tudatos bőrápolásra! Az átgondoltan vásárolt termékek sokkal kevesebbe kerülnek hosszútávon, mint a találomra, össze-vissza megvásárolt krémek. Mindig komplex bőrápolásban gondolkodj!

Kinek ajánlom az online bőrdiagnosztikát?

 • neked, ha messze laksz és nem tudsz eljönni egy személyes találkozóra
 • neked, ha elfoglalt vagy és nincs időd a személyes talákozóra
 • neked, ha érdekel, hogyan tudnád tökéletesebbé tenni a bőrápolásod
 • neked, ha egy hirtelen jött bőrproblémád van és tanácsot szeretnél
 • neked, ha szégyenlős vagy és személyesen nem szeretnél eljönni egy kozmetikába
 • neked, ha bármilyen oknál fogva nem tudsz közlekedni
 • neked, ha végre tisztán szeretnéd látni, hogy mi lenne a Te optimális csomagod

Hogyan történik az online bőrdiagnosztika?

 • Video hívás formájában
 • Amennyiben még nem ismerlek, készítek egy alapos bőrdiagnózist kikérdezéssel. Hosszú listát állítottam össze célzott kérdésekből, melyek alapján jól fel tudom mérni, hogy bőrödnek, jelen aktuális állapotában mire van szüksége, kezdve a bőrápolási szokásaidtól, az életmódodon át a saját tapasztalataid megosztásáig. Fontos! Őszinte válaszokra van szükségem, itt nincs helye szépítésnek.
 • Amennyiben már ismerlek, voltál már nálam kezelésen és biztosan tudom a bőröd állapotát, más kérdéssorra van szükségem. Bár… megjegyzem, néha nem árt felidézni, pontosítani egyes területet. Szükséged lehet új krém, vagy bármely más ápoló termék célirányos bevezetésére, vagy most látod itt az idejét, hogy komplex bőrápolási rutint alakíts ki.

Mit kapsz?

 1. 20 perces személyes online beszélgetést
 2. bőrdiagnózist, bőröd jenelegi állapotáról, bőrtípusodról és a teendőkről
 3. komplex listát a bőrápolási rutinodhoz szükséges termékekről 

Extra opció! Ne hagyd ki ezt az ajánlatot:  Ha írásban egy kész e-book formájában szeretnéd megkapni az elemzésed és a számodra hatásos bőrápoló termékek listáját, fotókkal, termékleírással árral ÉS egy lépésről lépsre leírással mit hogyan csinálj! Az extra opció csak neked jár, aki itt voltál a bőrdiagnosztikán. Másnak ezt nem csinálom. A személyes e-bookod ára csak 1490 Ft.

 1. két csomagajánlatban is, egy Profi és egy Smart csomag formájában részletes leírásta kapsz, árakkal
 2. mindezt e-book formájában, letölthető és kinyomtatható változatban
 3. személyreszólóan csak neked

Fontos!

A csomagodat Matis termékekből állítom össze.  Az e-bookban összeálított csomag nem kötelez vásárlásra. Dönthetsz úgy, hogy csak egy krémet vásárolsz meg belőle, majd darabonként gyűjtöd össze a készleted, de dönthetsz úgy is, hogy belevágsz a profi csomagba, hogy minél hamarabb elérd a javulást a bőrállapotodban. Amennyiben úgy döntesz, hogy a teljes Profi vagy Smart csomagot szeretnéd megrendelni, úgy a bőrdiagnózis árát beszámítom a vásárlásba.

A csomagod házhoz szállítva kapod meg, de átveheted személyesen is. A krémek árát utalással tudod kiegyenlíteni, megküldött számla alapján.

Jelentkezéshez töltsd ki a lenti megrendelőt és felveszem veled a kapcsolatot!
Megrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.