Nutri Mood
  • kategória:
  • ár:
    16 250 Ft
  • egység:
    50 ml
  • info:
    A szélsőséges időjárás elleni védelemhez.

Klimatikus balzsam

KONCEPCIÓ

Úgy viselkedik mint egy igazi pajzs, védi a bőrt a kíméletlen külső tényezőktől. Gazdag, krémes textúrája védelmezően beburkolja, aktív összetevőinek szinergikus hatása felvértezi a bőrt, hogy ellenálljon a külső tényezőknek (hideg, szél, szárazság, rossz időjárás, hirtelen hőmérséklet változás, stb). Hatására a bőr védetté, táplálté, puhábbé és komfortosabbá válik, miközben erősödik a természetes szépsége.

FŐ HATÓANYAGOK

SurviSystem3: ez a komplex visszahidratálja a drasztikus, télies körülmények között kiszáradt bőrt, segít megelőzni a környezeti stressz okozta hirtelen dehidratációt.

Shea vaj: véd, hidratál és javítja a bőr rugalmasságát. Vitamin és esszencális zsírsav tartalma által csökkenti az öregedés jeleit. Nyugtatja és felfrissíti az irritált és fáradt bőrt.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAG

/ Kókum-vaj: esszenciális zsírsavakban, antioxidánsokban gazdag, tápláló és védő hatású, regenerálja és helyreállítja a száraz és fáradt bőr tónusát. Hatására a bőr puha és bársonyos, olajos érzet nélkül.

HASZNÁLATA
Napi használatra a bőr igényeitől függően reggel és/vagy este használható a tökéletesen megtisztított arcra és nyakra. 1 mogyorónyi mennyiséggel finoman masszírozzuk át az arc egészét és a nyakat középről kifelé irányuló mozdulatokkal a Nutri-Mood szérum után.

FŐ HATÁSAI

Intenzív hidratáló hatás
Megvédi a barriert

Matiscreamvedo_balzsamhyaluronsavMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.