Micellás víz
  • kategória:
  • ár:
    10 635 Ft
  • egység:
    200 ml
  • info:
    Arctisztító minden bőrtípusra.

A Micelláris tisztító víz szennyeződésmentesítő arctisztító minden bőrtípusra. Finoman, egy lépésben távolítja el a smink nyomait,a bőr vagy a légkör szennyeződéseit, miközben segít, hogy a bőr jobban védhesse magát. A tisztább és oxigenizált bőr ragyogóbbá válik. Különlegesen kíméletes a szemkörnyékhez.

Fő hatóanyagok:
/ PMO3 komplex: kettős szennyeződésmentesítő hatás: ez a komplex egy újszerű szennyeződésmentesítő technológia a növényi összetevők és a biotechnológias eljárás nagyszerű(hatékony) kombinációja. Egy igazi fizikai és biológiai pajzs, melyet az orvosi pemetefű, orvosi füstike és nagy molekulájú poliszacharidok alkotnak, megakadályozva a légszennyezés molekuláinak (szénrészecskék, nanorészecskék, ozone) megtapadását a bőrön.
/ Aquaregul komplex: optimalizálja a bőr víztartalmát, erősíti a barrier hatást, gátolja a bőr vízhiányának kialakulását.
/ Tőzegáfonya kivonat: polifenolokat tartalmaz, segít megőrizni a bőr fiatalság-potenciálját (antioxidáns hatás).
/ Damaszkuszi rózsavíz: antioxidáns hatása révén védi a bőrt a szabad gyökök ellen. Ideális az érzékeny bőrök esetén, tisztít, frissít és nyugtat.

Fő hatásai:
Szennyeződésmentesítő hatás
Tisztító, nyugtató hatás
Kíméletes a szemkörnyékhez

Használata:
Vattakorong segítségével töröljük át vele az arcot és a nyakat. Vizes textúra, mely könnyedén távolítja el a sminket, a micellái szinte becsomagolják a szennyeződéseket
Megrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.