LE JARDIN PRÉVENTIVE

TARTALMA:

1. HYDRAMOOD-SERUM

Intenzív “szomjoltó” szérum

KONCEPCIÓ

Kifejezetten a dehidratált bőröknek tervezve. Könnyed, gél-krém textúrája
beleolvad a bőrbe, revitalizálja és mélyen felfrissíti azt. HydroBooster technológiája hialuronsavval kombinálva intenzív felszíni és mély hidratálást tesz lehetővé. Egésznapos hidratáltságot és frissességet biztosít a bőrnek.

FŐ HATÓANYAGOK

HydroBooster
Ez az egyedi poliszacharid hálóból álló technológia azonnali hidratálást biztosít és meghosszabbítja a hatását.Kettős funkció: védőrétegként és hidratációs tartalékként is szolgál.

/ Hialuronsav (HA)
Glükozaminoglikán, ami a bőrben is megtalálható, a feltöltést, hidratációt biztosítja. Ez egy közepes molekulasúlyú hialuronsav az azonnali feltöltő hatás érdekében.

FŐ HATÁSAI
Intenzív hidratáló hatás
Védőréteg (barrier) erősítése

HASZNÁLATA
Reggel és este a Hydra-Mood krém előtt.

KISZERELÉSE: 30 ml, pumpás

2. CITY-MOOD

KONCEPCIÓ

Ez a hidratáló-védő pajzs titkos fegyver, kivédi a légszennyezés látható és láthatatlan hatását. Könnyed, gyorsan felszívódó textúrája a bőrbe olvad. A növények jótékony hatásának és a biotechnológiának köszönhetően elhárítja a szálló por (szén, ózon, stb.) részecskéit. A hidratációs szintek feltöltődnek, a bőr erősebb és ragyogóbb, tökéletesen hidratált, könnyen lélegzik, visszanyeri természetes ragyogását.

FŐ HATÓANYAGOK

PMO3: korlátozza a szennyező anyagok megtapadását és kártékony hatását, beleértve a 2,5 PM részecskéket (ózon, szén, stb.) is, hatékony védelmet biztosítva.

HydroBooster: ez az egyedi poliszacharid hálóból álló technológia azonnali hidratálást biztosít. Kettős funkció: védőrétegként és hidratációs tartalékként is szolgál.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAGOK

Tőzegáfonya kivonat: polifenolokban gazdag kivonat, flavonoid tartalmának köszönhetően antioxidáns hatású, segít megőrizni a bőr fiatalságát.

Rózsavíz: anti-ageing, hidratáló, nyugtató, élénkítő, erősíti a barriert.

FŐ HATÁSAI:

  • Hidratáló hatás
  • Légszennyezettségtől mentesítő hatás
  • Szabad gyök fogó hatás

HASZNÁLATA:

Reggel és este bármely Réponse Préventive szérum után.

KISZERELÉS: 50 ml tégely

Termék jellemző: akciók
kekpuder.hukekpuder.huMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.