Hydra-Mood Night
  • kategória:
  • ár:
    19 500 Ft
  • info:
    Éjszakai gélmaszk heti 3x

Feltöltő éjszakai maszk

KONCEPCIÓ

Ez az ultrafeltöltő, hidratáló maszk a mély hidratálás érdekében teljes összhangban működik a test cirkadián ritmusával. Kivételes „szomjoltó“, puhaságot adó éjszakai textúrája nem hagy nyomot a párnán. A sejtmegújulás gyorsításának érdekében ötvözi a hialuronsav feltöltő, az aloevera hidratáló és a Chrono-night komplex hatását. Már az első ébredésnél a bőr kipihent, puha, a ráncok kisimulnak, mint néhány óra extra alvás után.

FŐ HATÓANYAGOK
Hialuronsav (HA): Glükozaminoglikán, ami a bőrben is megtalálható és a feltöltést, hidratációt biztosítja. Ez egy közepes molekulasúlyú hialuronsav az azonnali feltöltő hatás érdekében.

ChronoNight: ez a chrono-peptid képes utánozni a napsugarak hatását a cirkadián génexpresszióra. Erősíti a fizikai védekező tevékenységeket és a sejtek regenerálódását.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAG

Aloe Vera99%-ban víz alkotja a fennmaradó 1 % -ban erőteljes szinergiában több mint 150 összetevőt tartalmaz, vitaminok (A, B1, B2, B3, B12, C, E), nyomelemek (kalcium, nátrium, magnézium, cink, kálium), valamint aminosavak formájában. Intenzíven hidratálja a legdehidratáltabb bőröket is.

FŐ HATÁSAI

  • Intenzív hidratáló hatás
  • Nyugtató hatás
  • Feltöltő hatás

HASZNÁLATA: vastag rétegben vigyük fel este, hagyjuk fent éjszakára. Erőteljesebb hatás érdekében használjuk együtt a Hydra-Mood krémmel és szérummal.

Termék jellemző: újdonságok
hyaluronsavhyaluronsavhyaluronsavMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.