Glow Szérum
 • kategória:
 • ár:
  22 750 Ft
 • egység:
  30 ml
 • info:
  Pigmentfoltok és fáradtság ellen

Optimalizált C-vitamin 8% + hialuronsav

Ragyogást biztosító szérum

KONCEPCIÓ

Ez az új, ragyogást biztosító szérum egy antioxidáns koncentrátum, mely ideális stressz vagy fáradtság esetén. Tökéletes megoldás a gyönyörű, ragyogó arcszínért. Egységesíti az arcszínt, élénkíti ragyogását, miközben hidratálja a bőrt.

Magas hatóanyagú összetevőinek köszönhetően ez a kezelés négy egymást kiegészítő tevékenységgel rendelkezik: hidratál, egységesít, felélénkíti az arc ragyogását és csökkenti az egyenetlenségeket.

A bőr friss és hidratált lesz, az arcszín egységes, fényesebb, természetes hatású, a fakó arcbőrért felelős szabálytalanságok csökkennek. Selymes textúrája könnyű réteget képez a bőr felszínén. Minden korosztály számára, fakó és fáradt bőrre.

Bőrgyógyászatilag tesztelt!

FŐ HATÓANYAGOK

/Optimalizált C-vitamin  8%
Ez az erős antioxidáns megakadályozza a szabad gyökök által kiváltott bőröregedés gyorsulását. Az enzimek által aszkorbinsavvá alakulva egységesíti az arcszínt és csökkenti az egyenetlenségeket, korlátozva a melanin-termelést.

/Nagy molekulasúlyú hialuronsav

A nagy molekulasúlyú hialuronsavról ismert, hogy súlyának 1000-szeresét képes vízben megtartani, még a legfakóbb és legfáradtabb bőr epidermiszét is hidratálja és feltölti.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAG

/Ragyogást biztosító hatóanyagok 

Ez a citrusgyümölcsökön alapuló biotechnológiai hatóanyag optimalizálja a hatóanyagok bőrbe való beépülését, szabályozza a bőrképet.

FŐ HATÁSAI:

 • Hidratál
 • Élénkíti az arc ragyogását
 • Egységesíti az arcszínt
Termék jellemző: újdonságokMegrendelési űrlap beküldése

Megrendelés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.